League of Legends

Már megtekinthető az új Irelia Splash Art és bejelentkező videó

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Irelia, VGU,

Fénysebességgel érkeznek az újabbnál újabb Irelia VGU részletek.

Éppen a mai nap írtunk a legújabb Irelia teaser-ről, s úgy tűnik a témát újból elő kell vegyük, ugyanis nemrég a Riot Games kiszivárogtatta a League of Legends – Germany Facebook oldalán az új Irelia Splash Art-ját és bejelentkező videóját.

Ezzel még egy lépéssel közelebb kerültünk az új karaktermodell és képességek felfedéséhez. Sokkal gyorsabban halad a projekt mint gondoltuk, ugyanis a Splash Art után már csak a konkrét modell megjelenése van hátra, ami tényleg csak egy-két nappal a Splash Art-ok felfedése után szokott történni. A hét elején biztosan érkezik egy PBE frissítés, reméljük valamit tartalmazni fog az új Irelia-ból.

Ne feledjük, egy teljes VGU-ról beszélünk, úgyhogy nem csak az alapmodell és a képességek frissülnek, Irelia korábban kiadott kinézetei is új alakban fogják folytatni, ami illeszkedik az új alapkinézet tematikájához. Úgyhogy akik már birtokolnak néhány Irelia kinézetet a gyűjteményükben, figyeljék a híreket, ugyanis több újdonság is vár rájuk az elkövetkező napokban/hetekben.

Várjátok már Irelia új formáját?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva