PUBG

Rengeteg meccs visszajátszása kielemezve? Jöhet!


Vajon fegyver egyáltalán a leghalálosabb dolog a játékban?

Pár hete a Playerunknown’s Battlegrounds visszajátszásaidat feltöltheted a Chicken Spotter weboldalára, mely segít kielemezni a meccseidet és még több adatot biztosít azokról számodra. Természetesen ezekhez az adatokhoz a fejlesztők is hozzáférnek, így jöhetett létre a lenti kis elemzés. Körülbelül 1000 mérkőzés adatait dolgozták fel, nézzük is mi lett az eredmény:

Az M416 okozta a legtöbb sebzést a meccsek során

Az M416 egyértelműen a kategória királya

Természetesen az Assault Rifle kategória nyert összesítésben is, viszont nagyon durva az M416 egyeduralma. A fegyver tulajdonságait ismerve viszont nem meglepő.

A legnagyobb meglepetést talán az okozhatta, hogy néhány kategóriában milyen közel vannak egymáshoz a fegyverek és milyen effektív lehet egy jól irányított pickup!

Várjunk…az analízis tartalmazza a saját magadnak okozott sebzést is. Óvatosan azokkal az autókkal!

A legtöbb ölés díja… szintén az M416-ot illeti.

Oké, valószínűleg erre ti is számítottatok. Több sebzés, több ölés. Az M416 felelős a legtöbb killért az 1000 meccs során.

Jó látni milyen jól teljesítenek a sniper fegyverek. Ebben a kategóriában az SKS / Kar98k / Mini14 szentháromság képviselteti magát leginkább. RIP VSS és Win94!

Óvakodj a hajóktól ?

Ha egy fegyver nem okoz annyi sebzést vagy ölést mint a többi, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem jó. Nézzük meg ölés / sebzés viszonylatban is a dolgokat, hogy megtudjuk mennyire effektív egy-egy fegyver.

Nem vicc ha elütnek egy járművel! Összességében sokkal kevesebb sebzést okoznak a meccsek során, viszont nagyon halálosak.

Ha szeretnéd, hogy a te demóid is elemzésre kerüljenek, nincs más dolgod mint a https://www.chickenspotter.com/ weboldalra ellátogatni.

Adatok forrása: https://medium.com/chicken-spotted/pubg-weapons-data-damage-and-kills-cd9062cc6479

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva