Hearthstone

Csalás vagy sem? Thijs eléggé kiakadt titokzatos ellenfelére


Szerinte lesett a másik játékos, de vajon mi az igazság?

Érdekes helyzetbe keveredett tegnapi streamjében Thijs, a holland játékos ugyanis high Legendben összekerült egy beazonosíthatatlan ellenféllel. Ez önmagában még nem jelentene semmit, ám ami a fenti videóban is látható körben történt, az több mint gyanús.

Az ellenfélnek kint volt egy 5/10-es Drakonid Operative, ami Thijs számára tökéletes alapanyag lett volna a következő körös OTK-hoz: 9 manából pont kifért volna a Twilight Acolyte + Potion of Madness + Divine Spirit + Divine Spirit + Inner Fire kombó, ami 40 sebzést jelent. “Your Opponent” azonban hosszas gondolkodás után végül úgy döntött, hogy Psychic Screammel visszakeverteti a boardot.

Thijs megvolt róla győződve, hogy stream sniping történt, vagyis lelesték a streamről a kezét, de vajon tényleg így van? Mondhatnánk, hogy #5 Legend környékén simán lehetnek ennyire elővigyázatosak az ellenfelek egy Combo Priest ellen, ráadásul a másik játékosnak volt Skulking Geist a deckjében, ami után már bátrabban pakolhatott volna. Ettől függetlenül az időzítés nagyon furcsa, ráadásul korábban lett volna lehetősége a másik játékosnak arra, hogy 10 HP alatt tartsa a sárkányt, mégsem tette meg. Vagyis Thijs-nak minden oka megvan arra, hogy csalást feltételezzen, pláne “rejtett” felhasználónévvel.

Persze mondhatnánk, hogy ha valaki High Legendben rankedezik, akkor miért streamel késleltetés nélkül. Ám ettől függetlenül még nem lesz etikus, ha valaki lelesi az ellenfele kezét, hiszen itt a helyezéseknek már nagyon komoly (akár pénzben is mérhető) jelentősége van. Ti mit gondoltok az esetről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva