PUBG

Sikeresen lezajlott az RC CUP döntője


Ez már az?! Nem, ezmegaz!

Vasárnap délben kezdődött Gery YouTube csatornáján öt meccsből álló küzdelem. A versenyzőknek háromszor kellett összecsapniuk Erangelen és kétszer Miramar sivatagos tájain.

Első meccs – Erangel

Az első mérkőzést ezmegaz nyerte egy jól irányzott gránátot követő rotával Konti ellen. Az ölésszámokra sem lehetett panasz, az első két helyezett összesen 11 ember játékát rontotta el.

Második meccs – Miramar

Itt már kicsit kiegyenlítettebb végjátékkal találkozhattunk, az első öt játékos mind-mind szép killszámokkal rendelkeztek. Sajnos Kontinak most sem jött össze a végső 1v1 megnyerése, így ezt a csirkét HULLA_SZILVA vitte haza 6 öléssel.

Harmadik meccs – Erangel

Ez a kör elég meglepő végjátékot hozott, Konti, HULLA_SZILVA és ezmegaz is kiesett még a TOP 10 előtt. Így újabb játékosoknak is esélye nyílt bejutni a TOP 8 közé. Egy elég szoros lövésváltás után linkinpark89 húzta be a döntő harmadik fordulóját.

Negyedik meccs – Miramar

Ismét visszatértünk a sivatagos pályára. A nagy nevek közül itt is sokan elhullottak már TOP 10 előtt. A végjátékban pedig a Lászlók csatáját láthattuk, ahol most Lacukapitany győzedelmeskedett. LaszLownak sem lehet oka a panaszra, hiszen nem kevesebb mint 7 killel lett második.

Ötödik meccs – Erangel

Az utolsó, mindent eldöntő mérkőzésre ismét a régi ismerős szigeten került sor. A végjáték környékén több ismerős név is visszatért. Foda úgy látszik vérszemet kapott, megállíthatatlan volt az AirDropból kiszedett AUG-jával. Ez a győzelem bejuttatta a TOP 8 közé, így ő is értékes nyereménnyel távozhatott a versenyről.

Külön kiemelném még ezmegaz 7 killjét a 16. helyen, mert ha akár csak egyel kevesebbet is öl, lecsúszott volna az összesített első helyről.

Összesítés

Az öt mérkőzés után, a döntő végeredménye a következő lett:

Helyezés Név Ölések Pontok 
1.ezmegaz20119
2.Lacukapitany13118
3.Konti_14112
4.HULLA_SZILVA14108
5.LaszLow15104
6.FoDaObs1699
7.BoRRismeister1393
8.linkinpark89978

 

Gratulálunk a nyerteseknek! A nyeremények listáját itt találod: https://rccup.hu/nyeremeny.php

A teljes kupa visszanézhető az alábbi linken:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva