PUBG

Unalmas a PUBG? 5 játékmód, ami feldobhatná a játékot!


Unod már a jó öreg Battle Royale-t? Itt van 5 ötlet, amivel feldobhatnák a fejlesztők a játékot!

Egyre többször vetődött fel a kérdés az utóbbi időben, hogy miért nincsenek különböző játékmódok a PUBG-ben? Ötlet az lenne bőven, hiszen a 100 játékos elég sok mindenre ad lehetőséget. Kicsit rugaszkodjunk el a technikai háttértől, felejtsük el a cheatereket és koncentráljunk inkább a lehetőségekre. Mivel jelenleg a játékhoz nem készíthet bárki saját szervert, ezért a különféle játékmódok nem igazán terjedtek el a PUBG-ben, pedig ezzel lehetne színesíteni a játékot és fenntartani az érdeklődést.

1. Éhezők viadala

Ahogy a filmben is láthattuk (illetve a könyvben olvashattuk) itt a koncepció eléggé nagy káoszt idézne elő, hiszen a játékosok egymás mellett helyezkednek el, egy kör alakzatot formálva, a fegyverek pedig középen jelennek meg. Itt középen természetesen egyből megindul már a játék elején az öldöklés, viszont dönthetünk úgy is, hogy csak kevés lootot viszünk magunkkal és majd a szigeten keresgélünk, ezzel a szerencsére bízva magunkat.

2. Küldetések

A játék során nem az lenne a célunk, hogy mindenkivel végezzünk, hanem különböző küldetéseket kellene végrehajtanunk és az nyerne, aki először hajtja végre az utasításokat. Természetesen itt is összefuthatunk másokkal és ilyenkor harcolhatunk, de ezzel húzzuk az időt, illetve kaphatják mások is ugyan azt a feladatot. A feladatok között természetesen a szerencsének is nagy szerepe lenne, pl: Utazz el a Hospitalba és hozz el egy Crossbow-t a tetőről, gyűjts össze 5 energy drinket, szerezd meg 1 air drop tartalmát, stb..

3. 50 vs 50

Ahogy a Fortnite-ban már láthattuk, itt is játszhatunk a barátainkkal, ám a szerveren a rivális csapat ellen kell majd harcba szállni. Mikor leugrunk a repülőből még nem tudjuk, hogy ki van velünk és ki van ellenünk, csak akkor látjuk, mikor már kiugrottunk. Így nagyobb csapatokba verődve mennének a harcok és itt az nyerné a csatákat, aki hamarabb be tud foglalni egy települést, persze csak akkor, ha pont feléjük szűkül a kör.

4. 10 fős csapatok

Ez a mód közelebb áll a valósághoz, ugyanis a katonaságnál ezeket a kisebb csapatokat rajnak nevezik. Ezek a 10 fős ütközetek pedig egészen máshogy néznének ki, mint a jelenlegi maximum 4 fős csaták, mivel itt már az alakzatoknak és a taktikának is nagyobb szerepe lenne.

5. Harc a vízért

A poszt-apokaliptikus világ legnagyobb kincse a víz, különböző bandákkal pedig azon kellene versengenünk, hogy a legtöbb vizet megszerezzük. Itt 4 banda versengene a pálya külön területein lévő ivóvízért bizonyos ideig, a végén pedig az nyerne, aki a legnagyobb mennyiséget a bázisára tud szállítani. Természetesen itt is meglehetne spékeli azzal az egészet, hogy a másik bázisát is megtámadhatnánk.

Te kipróbálnál valamilyen új játékmódot?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva