League of Legends

Videó: A Riot bemutatta az új, játékon belüli Irelia modellt

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Irelia, VGU,

Ionia bosszúra vágyó gyermekének új formája megérkezett!

Tényleg nagyon gyorsan dobálja az újabbnál újabb infókat az Irelia VGU-ról a Riot. Két nappal ezelőtt leplezték le a fejlesztők az új Irelia Splash Art-ját, valamint a bejelentkező videóját.

Ma elérkeztünk egy még ennél is nagyobb mérföldkőhöz, megjelent ugyanis egy videó a hivatalos League of Legends oldalon, amiben már az új, játékon belüli modelljét láthatjuk mozgás közben Ireliának.

Az első teaser megjelenésekor leírtuk Irelia történetét röviden. A noxusi birodalom lerohanta Ioniát, s ezekben a harcokban Irelia elvesztette a családját és otthonát. A bosszúszomjas Irelia most a legújabb in-game bemutató videóban is Noxus ikonikus karakterei ellen készül összecsapni, többek között feltűnik a videóban az új Swain, Sion, Darius, Katarina, valamint Draven is.

Persze nem csak a modell az újdonság, Irelia újragondolt játékmenetéből is láthatunk egy kis ízelítőt. Ha azt gondoltad, hogy a régi Irelia volt “pattogós és adrenalinnal dúsított”, nos, akkor ettől a bemutatótól el fog szállni a hajad. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem egy Zoe-szerű “egy gombos” karaktert fogunk kapni Irelia személyében, biztosan nehéz lesz a mesterévé válni, de a videó alapján kifizetődő lesz.

Ami biztos: Megmaradt az ikonikus ugrálás-szerű támadása, aminek nagyon örülünk és biztosan a veteránok is. Valamint kapott egy olyan képességet, ami a régi Fiora Ripost-jára hasonlít, felfogja a támadásokat, majd egy válaszcsapással reagál rá.

Valószínűleg egy-két napon belül felkerül a PBE-re a karakter tesztelésre, akkor majd részletesebben is foglalkozni fogunk az új VGU-val.

Nektek hogy tetszik az új Irelia?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva