Counter Strike

Shox új csapata nagyot szólhat, két nagy visszatérővel támadna első körben


Ha a G2-nál nem tudta megvalósítani, majd összehozza máshol. Régi bajtársak és friss jelöltek pedig bőven akadnak a francia mezőnyben.

Shox kiválása a G2-ból sokkolta a rajongókat, mostanra pedig megismerhettük a teljes sztorit. A G2-n belüli gondokat shox azzal orvosolta volna, hogy kiteszi NBK-t és apEX-et a csapatból. A helyükre Ex6TenZ és SmithZz érkezett volna, az ötlet mentén két táborra szakadt a G2:

Shox és kennyS támogatta az ötletet, NBK és apEX érthető módon ellenezte.

Újabb fordulat a shox-ügyben: “Én akartam kirakni NBK-t és apEX-et”

Aki nem tudja annak mondanám, hogy a magyar scenenél már csak egy kiszámíthatatlanabb létezik: a francia. Márciusban ültették le a szervezetnél shox-ot kispadra, majd igazolták le az OpTic játékosát, mixwellt. A G2 azt nyilatkozta, hogy a játékosainak különböző elképzeléseik voltak arról, hogy hogyan kéne fejlődni és fejleszteni a csapatot.

Bodyy-nak kelett döntenie, és végül saját karrierét előtérbe helyezve végül az NBK-apEX párosra szavazott.

Döntését azzal indokolta, hogy a shox féle csapatban nagyon megborult volna a szerepek felosztása. Ex6TenZ irányít, kennyS AWP-zik, eddig oké. Shox és SmithZz viszont egyáltalán nem entry típusú játékosok, vagyis bodyy-nak kellett volna átvenni apEX helyét. Ehhez pedig semmi kedve nem volt a jelenleg supportot játszó bodyy-nak.

De akkor hogyan tovább?

Shox tervei szerint Ex6TenZ és SmithZz mellett képzeli el a folytatást. Ráadásul úgy, hogy SmithZz nem AWP-zik a jövőben, teljes értékű riflerként tennék a csapatba. Vagy kell egy AWP-s és egy klasszikus entry az új csapatba:

  • AWP fronton szóba kerülhet valamelyik feltörekvő belga játékos, akik a WESG-en szépet villantottak a nemzetközi mezőnyben. De az is lehet, hogy sikerül elcsábítani kennyS-t a G2-ból? Vagy esetleg félretéve az ellentéteket Happy csatlakozik az EnVyUs-ból?
  • Entry poszton már könnyebb a helyzet, hiszen a régi csapattársak, RpK vagy ScreaM bőven el tudja látni ezt a szerepet.
  • Ha pedig shox vagy SmithZz mégis rászánja magát, hogy AWP-t vegyen a kezébe, máris bővül a lehetőségek tárháza. Ott van kioShima és ott vannak az ex-Misfits francia játékosai is, AmaNEk és devoduvek.

Ugyanabba a csapdába viszont nem szabad beleesnie a csapatnak, amiben 2016-ot végigszenvedték. Ekkor ugye egy kísértetiesen hasonló linuppal nem sikerült az áttörés szinte egyik versenyen sem:

2016-ban a shox, SmithZz, Ex6TenZ, RpK és ScreaM ötös folyamatosan csődöt mondott a fontos pillanatokban.

Ugyanezt a két évvel ezelőtti csapatot teljesen felesleges lenne visszaépíteni, ennél jobb terv kell. Ha például kennyS-t sikerülne meggyőzni, máris jobban állna shox és a csapat építkezése. Ami közel sem lehetetlen, hiszen kennyS támogatta ezt a tervet. A kérdés csak az, hogy a G2-ból is hajlandó-e eljönni az ötlet miatt?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva