Hearthstone

Zridex két szerveren is Top 10, ezekkel a paklikkal menetel


Jó formában várja a magyar játékos a hétvégi oslói versenyt.

Az elmúlt hetekben több nagy versenyt is rendeztek a Hearthstone Championship Tour keretein belül, ezen a hétvégén pedig végre Európába is ellátogat a sorozat, a következő tornát ugyanis Norvégia fővárosában, Oslóban rendezik majd.

Ez egy remek lehetőség a magyarok számára is a pontszerzésre, amit többen igyekeznek is kihasználni, hiszen egy kisebb hazai különítmény (dropdead, Jeno, PenhaDani, SteveFrench, zridex) is kiutazik a versenyre. Ennek megfelelően nagyban zajlik a felkészülés jelenleg is, a versenylineup optimalizálása mellett azonban ladderezésre is marad idő – olyannyira, hogy zridex az európai és az amerikai szerveren is Top 10-ig jutott nemrég.

Zridex leginkább két paklit használva mászott ennyire magasra az elmúlt napokban, a Legend rankon különösen népszerű és jól teljesítő Combo Priest mellett a mostanság újból feltámadni látszó (lásd korábbi cikkünket) Pirate Warriort pörgette. Íme a konkrét paklilisták:

Combo Priest

Kód: AAECAa0GBKEGjQjWCsrDAg34AuUE0QryDKqyAoK1ArW7Arq7AvC7AtHBAtjBAsvmAvzqAgA=

Pirate Warrior

Kód: AAECAQcEyAOvBJG8Arm/Ag0csAKRA/8DjgWoBdQF8gXuBucH7weCsAKIsAIA

Ezek persze kifejezetten ladder paklik a mostani metára hangolva, a hétvégi versenyen nagy esély van arra, hogy teljesen más deckek fognak szóhoz jutni. Hogy mik lesznek azok, azt csak zridex és a többiek tudják jelenleg, de hamarosan ezek a paklilisták is nyilvánosak lesznek, így mindenképpen foglalkozni fogunk még a magyarok felkészüléséről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva