Counter Strike

Újabb fordulat a shox-ügyben: “Én akartam kirakni NBK-t és apEX-et”


Aki nem tudja annak mondanám, hogy a magyar scenenél már csak egy kiszámíthatatlanabb létezik: a francia.

Márciusban ültették le a szervezetnél shox-ot kispadra, majd igazolták le az OpTic játékosát, mixwellt. A G2 azt nyilatkozta, hogy a játékosainak különböző elképzeléseik voltak arról, hogy hogyan kéne fejlődni és fejleszteni a csapatot.

Úgy tűnik ez oda-vissza igaz volt, tulajdonképpen mindenki ki akart forgatni mindenkit!

Shox például egy nagyon “drasztikus változásokat javasolt”, amivel nem mindenki értett egyet. A nemrég tartott streamjében mondta el, hogy ki akarta forgatni NBK-t és apEX-et, hogy a helyükre Ex6TenZ-t és a csapat korábbi coach-ját, SmithZz-t szerette volna hívni. A csapatból kennyS támogatta a döntést,

azonban bodyy nem bízott a projektben és a másik oldal mellé állt.

A folytatást már ismerjük, a forgatás ötletére NBK és apEX azzal válaszoltak, hogy inkább shox forogjon ki és üljön a kispadra. Shox beismerte, hogy rengeteg problémával küzdött a csapat, hozzátette, hogy ehhez neki is sok köze van.

“Megpróbáltam cserélgetni a pozíciókat és a role-okat, amikor nem ment a játék. Sokszor nagy változásokat eszközöltem, aminek a társaim nem örültek. Lehet, hogy nem tartottam eléggé bennük a lelket. Szerintem a csapat nem volt egyben így, ezt pedig csak egy játékoscserével lehetett volna megoldani. Úgy vélem, nem mindenki képzelte el ugyanúgy a játékot, talán túlságosan különbözünk, nincs meg a kémia, a balansz a játékban, illetve a kommunikáció sem működött rendesen. Sok mindennel volt baj sajnos.”

A lecserélt shox kezét pénteken műtik, reméli, hogy ezzel véget érnek fájdalmai, amik hónapok óta kínozzák. Hogy mi lesz a sorsa a továbbiakban, ez még kérdéses.

Szerintetek megszületik a következő világmegváltó francia lineup? 

Forrás és borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva