League of Legends

Őrület! – Egy koreai játékos a lábával jutott fel Gold-ba

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: GOLD, láb,

Azért ez már egy teljesen új szint.

Szokták mondani, hogy bármibe kezdesz az életben, tartozik hozzád egy ázsiai ember, aki biztosan jobb benne nálad. Azt már tudjuk hogy a League of Legends-el is ez a helyzet, hiszen Korea esport nagyhatalom, s évek óta toronymagasan uralják a LoL világranglistáját.

Ám Korea a napokban új szintre lépett, egy játékos ugyanis olyat tett, amire eddig még nem volt példa. Próbáltatok már laptop touchpad-on játszani? Ha igen, tudjátok mennyivel nehezebb navigálni a kurzort és aprítani a népet vele. Viszont a “könnyítés” a touchpad esetében az, hogy a kezünket használjuk.

Biztosan sokan hajszoljátok ti is az Arany/Gold szintet egész szezon alatt, hogy megnyissátok magatoknak a szezonvégi jutalmakat. A Victorious kinézeteket a Riot Games Gold szint fölött osztogatja, ezért elsődlegesen a legtöbb League of Legends játékos számára ez az a kritikus határ, amit át kell lépni minden rangsorolt szezon végéig. Koreában egy srác gondolt egyet és rendesen bealázta a Goldra-törő LoL közösséget.

A játékos a lábát használva jutott fel Arany divízióba, s a videókat látva róla, le vagyunk nyűgözve. Nem csak az egeret tologatja a lábával, még a QWER-DF gombokat is a másik lábával nyomkodja.

Profilját tekintve egy támogató játékosról beszélünk, persze mondhatjuk, hogy az egy könnyű pozíció és nem igényel annyi aktivitást, mint esetleg egy lövész, vagy egy folyamatosan harcban játszó mides, ám nincs az a forgatókönyv, amiben ne tudnánk tisztelni a játékost a teljesítményéért. Támogatónak lenni sem könnyű, főleg úgy, hogy a lábunkkal navigálunk és használjuk a képességeinket.

A montázsban, ami felkerült a játékos sorsdöntő mérkőzéséről az internetre, ráadásul még kiválóan, proaktívan is játszik. Igazán tanulhatnának tőle néhányan.

Úgy tűnik a lehetetlen tényleg nem létezik, csak elhivatottság kell. Mondjuk abból egészen sok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva