Counter Strike

Zeus és s1mple is nagy híreket jósol, mi vihart érzünk. Valamelyikük távozhat a Na’Vi-ból


A Na'Vi ötöse nagyon nincs rendben mostanában. Egymást érik a pletykák és a gyanús jelek. Ezek után szinte biztosra vehető a forgatás, csak az a kérdé

Az egész s1mple és flamie hisztijénél lett gyanús, miután nem jutottak be az ECS európai főtáblájára. Valami megroppant a csapatban, hiszen egy napra rá a két Na’Vi játékos bevágta a durcát és el sem utazott a WESG döntőre Kínába.

Jól kiszúrtak mindketten csapattársaikkal, mert az oroszok beugróval is harmadikok lettek, ki tudja mi lett volna flamie-vel? Az ukránok viszont még rosszabbul jártak, ők nem tudtak beugrót keresni akinek vízuma is lenne, így el sem utaztak a kínai döntőre.

Óvoda s1mple és flamie módra: egy nappal a verseny előtt behisztiztek és otthon maradtak

Ezek után egyre élesebbek lettek a pletykák s1mple távozásáról, most pedig újabb lökést kaptak a találgatások.

Sőt még egy új csavar is került a történetbe.

Első lépésként s1mple saját streamjén hatalmas hírt ígért követőinek a közeljövőben. Természetesen tudjuk róla, hogy szereti átverni az embereket, de valamiért most jobban elhisszük neki, hogy:

“Big news coming soon, big news!”

Ezek után még Zeus is képbe került, aki Instagram oldalára tette fel az alábbi szöveget:

“I have a bad mood, can’t tell you why, but I think you will know soon either way. I hope gym will fix it.”

A dolog itt már több mint gyanús. Ha a Na’Vi irányítójának rossz a kedve egy olyan ügy miatt, amit még nem mondhat el de nemsokára kiderül, az a mi szemünkben egy fix forgatást jelent. Később persze próbálta kimagyarázni a dolgot és odakommentelte, hogy csak meghúzta a karját ezért lehet nem játszik, de ez túl átlátszó duma. Shox cseréjét is először mindenki a sérülésre fogta, aztán kiderült, hogy semmi köze a kispadra ültetéshez.

A kérdés csak az, s1mple távozik esetleg egy jobb csapathoz, vagy Zeus-t ültetik kispadra a gyenge szereplés miatt, vagy Zeus csak azért szomorú, mert például régi barátja Edward kerül ki az ötösből?

Lehetőség van bőven, hogy miként változtathatna a Na’Vi, és a szóba kerülő nevek listája is igen hosszú:

  • Amekkora s1mple egója, ha elhívta egy jobb csapat elképzelhető, hogy tovább áll. Akár egy Gambitbe, vagy egy nemzetközi ötösbe.
  • Zeus helyett lecsaphatnak ANGE1-re, aki ugyanúgy rutinos, ugyanúgy beszéli a nyelvet és még irányító is.
  • Ha fiatalítani akarnak, Edward vagy Zeus, de akár mindkettőjük helyett is hívhatnak embert. Akár a Vega Squadron skillgépei közül, akár a feltörekvő CIS csapatokból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva