Fifa

Salah, Kroos, Icardi – itt a Team of the Week 27!


Íme a hét csapata a legújabb In-Form kártyákkal.

Nem gyenge héttel vonultak el a válogatott szünetre a topligák: csak úgy záporoztak a mesternégyesek a sztároktól, ezért sejthető volt, hogy a Team of the Week 27 is igen erős lesz. Végül nem is kellett csalódnunk – lássuk, kik kerültek be ezúttal a hét csapatába!

A szóban forgó négygólos játékosok közül természetesen Mohamed Salah és Mauro Icardi is ott vannak a kezdőben: mindkettejüknek ez a harmadik alkalom ebben a szezonban, hogy bekerültek a Team of the Weekbe, amit egy 91-es és egy 89-es In-Form kártyával ünnepelhetnek.

Kép: Twitter

Akadnak még nagy sztárok a csapatban: ott van például Toni Kroos, aki a legmagasabb értékkel büszkélkedhet, 92-es overall statot kapott az új verziója. De bizonyára szívesen fogadják majd a 85-ös Naby Keitát is a középpályára. Sokan hiányolhatják Cristiano Ronaldót, aki szintén 4 gólt szerzett a hétvégén, ő azonban a születésnapi FUT akció miatt nem került be, mivel ott is nyitható jelenleg.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva