Gaming

Rövidesen jó eséllyel visszanézhetjük a Fortnite meccseinket


A Replay funkció elérhető közelségbe került.

Néhány játékban már visszanézhetjük a meccseinket (például a Clash Royale-ban, vagy a Heroes of the Stormban), amelynek rengeteg haszna van a játékosok számára: amellett, hogy egy szép megmozdulást szívesen visszanézzük, hibáinkból is így tanulhatunk a legtöbbet.

Alighanem nem kell erre sokat várni a Fortnite-ban sem, ugyanis a Fortniteintel közölt egy cikket, melyben több arra utaló jelet vonultatott fel, hogy a v3.3.0 patch-el bekerült ez a funkció a játékba, csak még nem éles.

Egyik ilyen jel, hogy egy “Replay” mappa bekerült a zenékhez, mely számos olyan audio fájlt tartalmaz, ami a visszajátszásra utal.

forrás: fortniteintel.com

A felhasználói felület kiegészült a “Replay Browser”-rel, mely valószínűleg arra szolgál, hogy böngészhessünk a visszajátszások között.

forrás: fortniteintel.com

Ha ez nem lenne elég bizonyíték, a következő ikonok kerültek be a “Replay” mappába:

forrás: fortniteintel.com

A lentebb található gombokból arra lehet következtetni, hogy tudunk majd sceenshotokat csinálni, ki- vagy éppen bekapcsolni a felhasználói felületet, illetve a célpontról (ellenfelünkről) egyéb infókat is képesek leszünk megtudni.

forrás: fortniteintel.com

Természetesen egyelőre az Epic Games nem erősítette meg, hogy érkezik a Replay, de a fenti jelek erre utalnak.

Ha bent lenne, élnétek a lehetőséggel, hogy visszanézzétek a meccseiteket, vagy alapvetően a szórakozás miatt ültök le játszani?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva