Counter Strike

Olofék már megérkeztek Budapestre, megvan a V4 Future Sports Festival pontos menetrendje


Március 23-án pénteken kezdődik az őrület! A csapatok már a spájzban vannak és élvezik Budapest szépségeit.

Pénteken a csoportkörök, vasárnap pedig a rájátszás és a döntő kerül lebonyolításra, így szombaton kimenőt kapnak a csapatok. Illetve akik korábban érkeztek, még a csütörtököt is nézelődéssel tölthetik, például a FaZe játékosok, akik már ma este Pesten aludtak. Valószínűleg egy kis szabad program, és készülés lesz terítéken a verseny előtti nap, illetve szombaton, amíg a FIFA és LoL meccseket csapatják a többiek.

A pénteki csoportkörökben körmérkőzéses rendszer lesz Bo2-kel, illetve egyszerre két mérkőzés zajlik majd párhuzamosan. Ennek megfelelően 2 stream lesz egyszerre, hogy haladjon a buli. A rájátszás Bo3, míg nagy meglepetés, de a döntőn Bo5-öt láthatunk majd. Ennek alkalmazása sok kérdést vet fel, ugyanis sokszor már inkább szenvedés a játékosoknak, a streamereknek és nem ritkán a nézőknek is a sok map. Főleg vasárnap, főleg ha hosszabbítás is van egy kiélezett 2:2 után. Vannak azonban ellenpéldák is, mint az idei cs_summit, ahol briliáns döntőt játszott a Cloud9 és a Liquid, igaz ott egy map előnnyel indult a C9 a Bo5-ben, mégsem volt kellemetlenül hosszú.

A pontos menetrend tehát:

hltv.org

A lekvalizott csapatoknál történt néhány változás. A meghívott lengyel Virtus.Pro TaZ-t ültette kispadra, a GameAgents pedig embert cserélt egy kisebb botrány közepette. A kvaliról érkezett lengyel csapat pedig orgot cserélt, korábban Venatores néven játszottak, most x-kom Team az együttes neve.

Mindeközben megérkeztek a profi játékosok is Budapestre, a FaZe tehát már a spájzban van. És olofmeister még egy tuti tippet is adott az autogramvadászoknak, hol bukkanhatnak rá a profi játékosokra egy aláírás reményében:

Olofmeister is megjött

A HellRaisers jó kis praccszobát kapott:

Rainnek is bejön a látvány, de valljuk be tényleg gyönyörű város Budapest, szóval nem lepődtünk meg:

Természetesen a magyar csapat is megérkezett már a luxusba, koloRRR sem felejtette el megosztani a szoba kilátását.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva