Gaming

A PUBG és a Fortnite mobil verziója is megérkezett hivatalosan!


Végre hivatalosan is megérkezett a Fortnite és a PUBG a telefonokra és már nálunk is elérhetőek!

Ezidáig még csak trükközéssel próbálhattuk ki a PUBG-t, ám a kanadai megjelenés után pár nappal hazánkba is befutott a játék, így mindenféle nehézség nélkül kipróbálhatjuk, időközben pedig a Fortnite mobilverziója is befutott.

PUBG

A Play és az AppStore áruházban is megtalálhatjátok PUBG Mobile néven. Vigyázzatok! Mivel elég sok PUBG klón van mindkét áruházban, ezért figyeljetek, hogy a hivatalos alkalmazást töltsétek le, ennek kiadója a Tencent Games. Az iOS esetén minimum iPhone 5S-re lesz szükségünk,, illetve 9.0-ás iOS-re. Android rendszer esetén pedig 4.3-as verzióra van szükségünk, de a fejlesztők az 5.1.1-et ajánlják minimum 2 GB RAM mellett.

Milyen is a PUBG mobil verziója? – PC/Xbox összehasonlítás! – gamer.hu

Nézzük meg közelebbről mit is tud ez a mobilos verzió, grafika és fps mustra. A PUBG mobil verziója már megjelent Kínában iOs-re és Androidra egyaránt, ám a világ többi részén még nem érhető el jelenleg hivatalosan. De mennyire más élmény egy telefonon játszani és milyen a PC-s, konzolos verzióhoz képest?

A játékbeállításokon érdemes állítani, nem feltétlenül a minimum a legjobb! Erről írtunk korábban, a fentebbi cikkünkben láthatjátok a különbséget az egyes beállítások között.  Az első pár meccsben botok ellen is fogunk játszani, amíg megtanuljuk, hogy hogy is kell kezelni a játékot, utána majd a mély vízbe is bedobnak, ne féljetek!

iOS verzió
Android verzió

Fortnite

A Fortnite telefonos változata jelenleg csak iOS-en érhető el, az Android verziót későbbre ígérték a fejlesztők. A játékot bárki letöltheti az AppStore-ból, viszont jelenleg nem játszhat vele bárki, ugyanis még folynak a tesztek. Aki szeretne játszani, annak egy meghívóra van szüksége, amit egy baráttól is be lehet szerezni, aki már játszik a Fortnite mobilverziójával. A másik verzió pedig az Epic honlapján való regisztrálás, ahol az e-mail címünket kell megadni, majd várnunk kell, amíg kiküldik a meghívót.

iOS verzió

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva