Counter Strike

Tényleg a Negev a legfontosabb problémánk? Frissítés érkezett a CS:GO béta szervereire


Ismét hozzányúltak egy fegyverhez, vajon most sikerült elérni a célt?

Pár órája frissítették a CS:GO beta depotját, ez azt jelenti, hogy pár napon belül mi is megkaphatjuk majd az éles kliensbe. Vajon milyen változást kell tesztelni, ami megér annyit, hogy ne rendes körülmények között lássuk először?

Sajnos aki valami hatalmas újdonságra számított el kell hogy keserítsük.

A frissítés szinte egész tartalma a nem igazán népszerű Negev fegyverre koncentrál. Múltévben a Valve már hozzányúlt, de úgy tűnik ők is érzik, hogy ez bizony nem volt elegendő.

Az alábbi tulajdonságban javulni fog a fegyver: olcsóbb lesz (1700$) , rövid és közepes távolságokon sokkal használhatóbb lesz a kisebb sorozatokban történő (burst) lövés, illetve a fejlesztők által is csak “sugárként” említett lézerpontosságú lövéssorozat állapotra is előbb számíthatunk.

A Negevet negatív oldalról érintő változások: nehezebben lövi át a kevlárt és a sisakot (mostantól nem feltétlenül halálos fejlövés esetén), illetve a mozgási sebességünk is csökken lövés közben.

Kiszeretnéd próbálni mielőtt megérkezne az éles szerverekre? Ez a régebbi cikkünk tökéletesen segíteni fog ebben, annyi különbséggel, hogy most a 1.36.3.0-rc1 változatot kell kiválasztanunk majd a Betas résznél.

Forrás: http://blog.counter-strike.net/index.php/2018/03/20276/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva