Hearthstone

Hivatalos: nem lesz több páros-páratlan lap az új kiegben


A Blizzard megerősítette, hogy ez eddig látott hat lapra kell majd alapozni.

Az áprilisban megjelenő új Hearthstone-kiegészítő, a The Witchwood egyik újítása a páros-páratlan mechanika bevezetése lesz: több lap működése is attól függ majd, hogy milyen költségű kártyák vannak a paklinkban.

Ezek közül a két legfontosabb a Genn Greymane és a Baku the Mooneater lesz, melyek a Hero Powerrel manipulálnak majd. Előbbi 1-re csökkenti a Hero Power költségét, ha kizárólag páros (even) költségű lap van a deckünkben a játék elején. Utóbbi pedig upgrade-eli a Hero Powert, ha páratlan (odd) paklink van – a felturbózott hősképességekről itt olvashattatok bővebben.

A fentieken kívül további négy lapot láthattunk még a napokban. Ezek közül három a páratlan, egy pedig a páros költségű lapokra hivatkozik.

Joggal merült fel a kérdés: várhatóak még hasonló lapok az új kiegészítőben? Nos, most már erre is tudunk válaszolni, Dean Ayala dizájner ugyanis a PC Gamernek adott interjújában elárulta:

Ezen a hat lapon kívül nem lesz több a The Witchwoodban, amely a páros-páratlan mechanikát használja.

Azt már korábban is tudtunk, hogy nem kap majd mindegyik class olyan lapokat, mint a fentiek. Most már azonban biztosra vehető, hogy a két Neutral Legendary-n, valamint az egy-egy Priest, Druid, Mage és Shaman lapon kívül nem lesz több hasonló.

Ti mit gondoltok, a jelenlegi lapkészlet alapján melyik class-okból működhetnek majd a legjobban a páros-páratlan paklik?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva