Hearthstone

Irány Oslo! Íme a magyarok deckjei a hétvégi versenyre


Dropdead, jeno, PenhaDani, SteveFrench és zridex hamarosan útra kelnek, hogy részt vegyen az új szezon első nagy európai versenyén.

Az új évadban először Európába látogat a Hearthstone Championship Tour, ezen a hétvégén ugyanis Norvégia fővárosa, Oslo látja vendégül a játékosokat. A március 24-én és 25-én esedékes Oslo Tour Stop versenyre egy magyar különítmény is kiutazik: öt hazai Hearthstone-osnak szurkolhatunk majd szombaton és vasárnap.

  • dropdead
  • jeno
  • PenhaDani
  • SteveFrench
  • zridex

A versenyre szokás szerint előre le kellett adni a paklilistákat (ennek kapcsán volt némi bonyodalom, mivel az utolsó utáni pillanatban – szó szerint – kitolták a határidőt egy nappal, így sokan idő előtt leleplezték magukat). Megtették ezt a magyarok is, így azt is tudjuk, milyen deckekkel vágnak majd neki a tornának. Íme a listák!

PenhaDani

Murloc Paladin – Secret Mage – Control Priest- Cube Warlock

PenhaDani lineupja – HCT Oslo

SteveFrench

Cube Warlock – Secret Mage – Control Priest – Murloc Paladin

SteveFrench lineupja – HCT Oslo

zridex

Cube Warlock – Spell Hunter – Combo Priest – Dude Paladin

zridex lineupja – HCT Oslo

Dropdead hasonló lineuppal indul majd, mint PenhaDani és SteveFrench, csak éppen Secret Mage helyett Quest Rogue deckkel. Jeno lineupja pedig nagyjából megegyezik zridexével.

A kétnapos torna egy 8 körös svájci rendszerű szakasszal indul majd, ahonnan a a Top 8 jut majd tovább az egyenes kieséses részbe. Összesen 15 ezer dollárt osztanak majd szét a helyezettek között, illetve a Top 32 HCT-pontokkal is gazdagodik – a magyarok is elsősorban ez utóbbi miatt utaznak ki.

A versenyről természetesen élő stream is lesz, melyet a későbbiekben szintén megosztunk majd veletek – szurkoljatok velünk együtt a magyaroknak a hétvégén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva