PUBG

Új játékmód érkezett a PUBG tesztszervekre!


Várhatóan pár napon belül éles szerveren is kipróbálhatjuk

(Az éles szervekre érkezett egy 24 megás update, de az csak az anti-cheattel kapcsolatos, így nem jött changelog sem.)

Pénteken lesz egy éve, hogy megjelent a PlayerUnknowns’s Battlegrounds játék Steamen. Az FPP only meccskeresés bekerülése óta szinte semmilyen más játékmódbeli változás nem érkezett a játékhoz. Ennek most vége!

Megérkezett az Event Mode nevű lehetőség a játék menüjébe. A nevéből kitalálható, hogy bizony ez nem egy fix játékmódot takar. Érdemes úgy tekinteni rá, mint egy bizonyos időközönként változó custom szerver beállításra.

Az Event Mode segítségével olyan Battle Royale élményben lehet része a felhasználóknak melyet nem kapnak meg a sima meccsek során. A tervezése során viszont ügyeltek arra a fejlesztők, hogy azért ne csak egy sima custom szerver beállításnak tűnjön, így előfordulhat, hogy olyan limitált idejű tartalmakkal vagy játékmódokkal találkozhatunk amiket sem custom sem sima meccsek során nem fogunk majd viszontlátni.

Az eheti (This week szót használták a bejelentésben, így az sem kizárt, hogy hetente cserélődnek a módok) Event Mode egy nagyon egyszerű játékmódot fog tartalmazni, hiszen ezt a funkciót is tesztelniük kell a fejlesztőknek. Nézzük is ezeket a szabályokat:

  • Nyolc fős csapatok
  • Dupla AR spawn rate
  • csak TPP mód
  • a helyszín pedig Erangel lesz

Kipróbálnád? Nagyon egyszerűen kiválasztható a megfelelő játékmód a menüből, egy kattintásodba kerül az egész:

Az összes lejátszott meccs unranked lesz, viszont BP pont jár érte. Az ezután következő Event játékmódról nem tudunk semmit, csak azt, hogy központi szerepet kap majd benne a flare gun.

Arról egyelőre nincs információ mikor kerül át éles szerverekre, feltehetőleg erre nem kell sokat várnunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva