Overwatch

5 potencális jelölt a 28. Overwatch hős posztra


Junkertown királynője és Pharah apja is a tippek között van.

Épp csak egy kis idő telt el Brigitte érkezése óta, máris folynak a találgatások arról, hogy ki lehet a következő karakter a játékban.

Most az Overwatch-al is foglalkozó dbltap oldala hozott le egy ötös listát, akik közül szerintük kikerülhet a soron következő hős. Nézzük meg!

1. Sam

Pharah apját már többször is láthattuk, leginkább a “Reflections” nevű képregényben, illetve az Uprising esemény alatt Ana kapott egy spray-t, amin látható.

A képregényben láthatjuk Pharah-t, ahogy egy emberrel vacsorázik valószínűleg Kanadában, miközben a háttérben egy hoki meccs megy.

Micheal Chu, az Overwatch vezető írója megerősítette, hogy Pharah egy katona (Ana), illetve egy másik közalkalmazott lánya.

2. Alejandra

Alejandra a “Hero” nevű cinematic-ban tűnik fel, és kap egy teljes háttér történetet. Noha néhányan azt hitték, hogy ő Sombra, de a “Searching” nevű képregényben kiderült, hogy mindketten egy időben léteznek, ami kizárja az előbbi teóriát.

Alejandrát Soldier: 76 megmenti, ami egy olyan inspirációt ad számára, hogy nem lenne meglepő, ha ő maga is hőssé válna.

3. Queen of Junkertown

Junkertown hangja és szimbóluma, akit noha csak képeken láttunk, de könnyen elképzelhető az érkezése.

A pályán található fegyverei alapján lehet tank, vagy akár kis hatótávolságú DPS hős is.

4. Athena

Athena az a program, ami Winstont segíti a “Recall” nevű cinematic-ban, valamint ő a játék bemondója is.

Fizikailag nem jelenik meg ugyan, de az Overwatch univerzum technológiájával simán elképzelhető, hogy készít neki Winston egy testet.

5. Lynx Seventeen

Lynx Seventeen a “Searching” nevű képregény borítóján található, van is kisebb háttér története, valamint azt is tudjuk, hogy Sombrához hasonlóan vannak hack képességei.

Ti kit szeretnétek következő hősként látni a játékban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva