Counter Strike

V4 levezetés: Újabb győzelmet tudhat magának a GameAgents


Ezúttal a fehérorosz Nemiga csapatát kapták el

Tegnap este a forcedrop.net kupában az 1:2-es csapatok csaptak össze. így a GameAgents is főszerephez jutott. Aki veszít, az kiesik, aki nyer, egy meccsen még bizonyíthat. Amilyen rosszul indult a szekér a GA-nak ebben a netes kupában, most már egyre biztatóbb a dolog. Első ellenfélnek megkapták a Major legenda Quantum Bellator Fire-t, akikkel 14:16-ot játszottak, majd érkezett a szintén Major jártas Kazah AVANGAR, tőlük hosszabbításban kaptak ki.

Mondhatjuk tehát, hogy hajszálon múlt mindkettő mérkőzés, két Major csapat ellen.

Azonban amióta a kiesés szélén állnak, nyerik a meccseket, igaz most is egy hajszálon múlik. csak ezúttal a win, és nem a bukó:

hltv.org

Ahogy láthatjátok, Zero nagyot vadult, 35 fraget rakott a fehéroroszokra. Kellett is a fragparádé, ugyanis 4:11-ről kellett visszaevickélniük a srácoknak hosszabbításig, amit sikerült végül elhozni. Érdekesség, hogy a V4 után a csapat a világranglista 87. helyéről a 45-re sikerült feljönniük, ezt valószínűleg a FaZe és HR ellen nyújtott teljesítményüknek köszönhetik. A jó hír, hogy már csak 1 meccset kell nyerniük gabessonéknak, és meg is van a továbbjutás, ott aztán egyenes kieséses szakasz várja őket Bo3-mas összecsapásokkal vegyítve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva