Counter Strike

A ROG Warriors loss miatt a B tournamenten folytatja, rchll és smuci már továbbjutottak – CPH Games helyzetjelentés


Elérkeztünk a második naphoz

Fiúk

Miután a ROG Warriors az első két meccsét könnyen nyerte, vártak a 16:00-ra kiírt Pulsive elleni találkozójukra. Az első mapot, Infernot 9:16-ra bukták a srácok, de ne feledjük, hogy Bo3-ról van szó. Majd jött a hír, hogy elment az internet. Az adminok azt mondták, hogy DDOS-olták a rendezvényt, türelmet kértek a visszaállításhoz. Kellett is, mivel 21:00-kor ültek le folytatni a mérkőzést, következett Cache. Könnyen ment a buli az első félidőig, majd leblokkoltak T oldalon. A csapat menedzsere:

Az első 3-4 kört az ellenfél nyerte, gondoltam egy kicsit kiengednek a srácok, hogy ne legyen megterhelő annyira a mérhetetlen koncentráció. Aztán elment még egy és még egy, majd 13:7-re mentünk amikor jött az első pause. Mindenki értetlenül állt a dolgok előtt, mert olyan counterek jöttek, mintha az ellenfélnek meglenne papíron az összes T taxunk és pontosan tudnák, hogy mikor és mi következik.

13:2-ről comebackeltek a dánok, majd hosszabbításban megnyerték a találkozót. A csapat irányítója, gbk szavai:

Nem bíztuk el magunkat. Totálisan leblokkoltunk T oldalon. B tournamenthez meg tiszta lappal, fejjel ülünk majd oda, és megpróbálunk minél jobb eredményt elérni!
hltv.org

Lányok

A lányok között több magyar érdekeltség is van. Kint játszik az eventen: Leyla, rchll, pandie, smuci, Kesszike és végül, de nem utolsó sorban Nylon. Közülük azonban csupán rchll és smuci játszanak egy csapatban, mindekni más külön együttesekbe tömörül. A meccsek nagyja most zajlik, tegnap csupán a Solaris eSports (leyla) és a WASDWASDwtfcantmove (smuci,rchll, komoly csapatnév) ült le játszani. A Solaris kétszer facelt a lengyel Riot Gaming ellen, mindkétszer 0:2-re kaptak ki. Szerencsére a rchll-smuci párosnak szerencsésebben alakultak a történések, mindkét meccsüket 2:0-ra hozták, így ők már a rájátszásban várnak.

Most kell tehát mindekinek odatenni magát, hajrá fiúk-lányok, #GOGOROG!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva