Counter Strike

Ingyenes VAC ban leszedőt dobtak piacra a PUBG készítői – Ez már a vég?


Gabe Newell maga foglalkozik az üggyel, de a módszer még mindig működik.

Korábban írtunk róla, hogy hogyan lehet eltávolítani a VAC bant, ám akkor még nem volt rá semmilyen lehetséges módszer, ám most a PUBG fejlesztői egy elég érdekes megoldással álltak elő, amivel a tévesen bannolt játékosaikat szeretnék visszacsábítani. Az egyetlen bökkenő ezzel, hogy nem csak a PUBG-ban kapott bant szedi le, hanem bizony a CS:GO-s ban is eltűnik a profilunkról.

Brendan Greene bemutatta a legújabb fejlesztését

Természetesen a Valve-nak már el lett küldve, akik emiatt komoly tárgyalásokba vannak Brendan Greene-vel, a pletykák szerint viszont nem tudnak jelenleg a program ellen semmit tenni, mivel a fejlesztő egy olyan kiskaput talált a Steam rendszerében, amivel könnyedén átírhatjuk a Steam adatbázisában a profilunkhoz tartozó VAC státuszt.

Nézzük a program működését!

Fontos: Az adott gépen legyetek bejelentkezve a Steam fiókotokba, ugyanis csak ekkor működik a program! 

Erről a linkről tölthetitek le, a programot pedig kicsomagolni sem kell, elég tömörített mappában lévő WindowsReboot.exe-re kattintani, amire a következő ablak jön elénk:

A program kinézete

A középen lévő füleknél állíthatjuk be, hogy mikorra szeretnénk időzíteni a VAC levételét, ha azonnal szeretnénk, akkor kattintsunk az Immediate fülre, majd jobb alul a 3)Do it , részlegen a Start gombra kattintva tudjuk leszedni a VAC bant a profilunkról.

Természetesen érdemes sietni, ugyanis a Valve már dolgozik a megoldáson valószínűleg!

Boldog április elsejét kívánunk mindenkinek!

Update: Foda is majdnem leszedte a bant!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva