Counter Strike

-50 egyedi gamer szék. Kirabolták a festés után száradó, őrizetlen DreamHack fülkéket


Hatalmasat hibázott a szervező gárda, őrizetlenül hagyták a fullosan telepakolt fülkéket, el is lopták az összes egyedi gamer széket.

A DreamHack szervezői már gőzerővel készülnek az áprilisi DH Marseille indulására, de nagy kapkodásban iszonyú hibát vétettek. A versenyre frissen készített játékosfülkéket kitették egy nyilvános helyre száradni Stockholm mellett.

A dolog több szempontból is oltári nagy hülyeségnek bizonyult:

  • Először is miért nem őrizte senki a fülkéket? Ha már nyilvános helyre tették, nem őrzött területre, ez lenne a minimum. Okés, hogy a súlya miatt senki nem fogja ellopni, na de a rongálástól akkor is meg kell óvni.
  • Másodszor pedig minek pakolták tele a fülkéket 50 egyedi gamer székkel? Na ez már teljes agyrém, és az hogy ezek után sem őrizte senki, szinte már hihetetlen.
  • Vagy ha már őrizetlenül hagyják a telepakolt fülkéket, az üvegre, aminek nem kell száradnia nem tudtak volna felragasztani valamit, hogy legalább ne lássa mindenki, mi lapul odabent?

Alkalom szüli a tolvajt, és ezúttal zsíros fogás akadt a horgukra. A stockholmi elkövetők persze nincsenek könnyű helyzetben, hiszen egyedileg legyártott székekről van szó, ami egyből szemet szúr, ha megpróbálják eladni.

A nyomravezetőnek jutalmat ajánlott a DreamHack, úgyhogy ha ilyen székeket láttok, feltétlen írjatok nekik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva