Counter Strike

Na’Vi + Cache? Két éve nem játszottak rajta, de most újra megtörténik


Úgy tűnik az ukrán csapat csak az ESL Pro League-ben hajlandó megkockáztatni ezt a mapot, történelmi pillanat szemtanúi lehetünk.

A Na’Vi és Cache kapcsolata korántsem mondható felhőtlennek. Mióta a pálya 2014-ben aktív része lett a versenymapok táborának, a Na’Vi tiszta szívből utálja is.

4 év alatt mindössze 24 meccset játszottak rajta, és ezek közül csak 5-öt tudtak megnyerni.

A hihetetlenül kevés Cache meccs oka, hogy 2015 óta ez a csapat insta banja. Akárki az ellenfél, a Na’Vi már veszi is ki Cache-t rögtön az elején.

Legutóbb 2016 áprilisában játszottak rajta, akkor is véletlenül. A Na’Vi éppen LAN-on volt, mikor az ESL elküldte nekik a mouz elleni vétózás linkjét e-mailben. A srácok nem vették észre verseny közben, ezért nem tudták visszaküldeni, mit bannolnának. Így maradhatott bent Cache a lehetséges pályák között. Ahogy az várható volt, ki is kaptak rajta 16:10-re.

Ez volt tehát a legutolsó alkalom a történelemben, amikor a Na’Vi Cache-en játszott. Ha pedig a legutóbbi győzelmüket keressük, még messzebb kell mennünk a múltba. Egészen 2015-ig, amikor a cadiaN féle dán SK-t tudták legyőzni 16:11-re.

Nem mondanánk tehát, hogy rutinos Cache csapattal van dolgunk a Na’Vi esetében, de ez a két éves sorozat most megszakad. A Heroic elleni ESL Pro League meccsen ugyanis két év után újra felmerészkednek Cache-re.

24 meccsből 5 győzelem, 2 éve nem játszottak rajta és 3 éve nem nyertek rajta? Garantáltan a mai nap legérdekesebb meccse lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva