Counter Strike

Ilyen az, amikor Snax fullba nyomja a kretént de még ez is bejön neki


A Virtus.pro karnyújtásnyira van az ESL Pro League-be való visszajutástól, még az is bejön nekik, aminek nem illene.

A Virtus.pro úgy tűnik jövőre ismét az ESL Pro League-ben szeretne vitézkedni, a mostani szünetet követően. A lengyelek ugyanis az ötödik szezonba kiestek, így amíg a hatodik szezon futott, ők csak az ESEA MDL-ben játszhattak.

Innen azonban nem sikerült feljutniuk, a döntő meccsen kikaptak a Space Soldiers-től, így újabb szezont kellett a második vonalban tölteniük. A jelenlegi ESL Pro League 7. szezonját tehát ismét csak az ESEA selejtezőkből figyelik, és próbálnak visszajutni az elitbe.

Jeleneg már a Top4-ben járnak, innen viszont csak az első 3-nak lesz lehetősége feljutni. Az első helyezett, az ESEA MDL EU győztese azonnal bejut a Pro League következő szezonjába, a 7. szezon utolsó helyezettjének helyére, aki jelen állás szerint az EnVyUs.

Az ESEA MDL EU 2. és 3. helyezettje selejtezőt játszik majd a Pro League 12. és 13. helyén végzőkkel a feljutásért, ők jelenleg a fnatic és az AGO.

És hogy ha már a tét ilyen komoly, mennyire veszi komolyan a meccseket a Virtus.pro? Hát sajnos semennyire!

A negyeddöntőben legalábbis nem vitték túlzásba a dolgot. A világranglista 96. helyezettje ellen olyan simán hozták az első mapot, hogy Snax már az első félidőben M249-et vásárolt.

A lengyelek addig szórakoztak, annyira kiengedtek, hogy a második mapot szépen el is bukták. Mirage-on aztán megrázta magát a csapat és beverekedték magukat az elődöntőbe, ahol sokkal több koncentrációra lesz szükség.

Az állva maradt csapatok között már nincs olyan kimondottan veszélyes ellenfél, ha a VP odafigyel a meccsekre:

A Windigo, a BIG és a Spirit is bőven verhető kategóriás csapat a lengyeleknek.

A továbbjutókat elnézve felmerül a kérdés, hol van a Majort megjárt Sprout, GODSENT, FlipSid3 vagy éppen a Gambit? Esetleg a tavalyi selejtezőn a Pro League-ről épphogy lemaradó eXtatus?

Az ESEA MDL EU csoportkörének végeredményét csak erős idegzetű rajongóknak ajánljuk:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva