Fifa

93, 90, 89: brutális támadósor a Team of the Week 29-ben


Nagyon erős csapat jött össze a válogatott szünet után.

A klubfutball szerelmesei rövid kihagyás után újból kedvenc meccseiket nézhették a tévében, hiszen a válogatott szünetet követően ráfordultak a szezonvégi hajrára a bajnokságok. Ennek megfelelően a Team of the Week 29 már a hétvégén mutatott teljesítmények alapján jött össze – lássuk, kik fértek be a hét csapatába!

A Bayern München szó szerint hengerelt a hétvégén, hat gólt gurítottak a Dortmundnak szombaton. Ebből hármat Robert Lewandowski vállalt, amivel be is került a kezdőbe – a FIFA 18-ban már másodjára, 93-as In-Form lett a jutalma.

Lewa igazából csak a jéghegy csúcsa, hiszen egészen elképesztő támadószekció jött össze: a lengyel mellett ott van az Arsenalban duplázó Aubameyang, valamint az LA Galaxy-ben bemutatkozó (naná, hogy a meccset megfordítva, csereként!) Zlatan is. Nem gyenge névsor – és akkor még meg sem említettük Perisic-et, Allit vagy éppen Khedirát.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva