Counter Strike

Pasha Shroud nyomdokaiba léphet? – Már megint a visszavonulással riogatja a rajongókat


Mi lenne velünk Pasha nélkül? Reméljük nem kell megtudnunk, de a profi scene-től búcsúzik ezúttal.

A legnépszerűbb CS:GO játékos már megint azzal riogat, hogy abbahagyja a CS-t. Korábban is mondta már, hogy abbahagyja, de valahogy mindig visszatért a játékhoz, ám az utóbbi időben egyre gyakrabban hallani tőle, hogy véget vet a profi karrierjének. A V4 előtt azt nyilatkozták, hogy ha továbbra sem lesz sikerben részük, akkor valaki távozni fog ismét a csapatból. Sokan NEO-ra tippeltek, de Pasha az, aki egyre többet riogatja a rajongókat a visszavonulással, ezúttal pedig azt írta twitterre, hogy “Teljes állású streamer lesz”.

Ez azért is furcsa, mert a HLTV 18. helyezéséről sikerült visszakerülni a 11. helyre, ami már nincs távol a top 10-től, persze azért a korábbi 2.-3. helyezésért még kellene küzdeni.

HLTV rangsor | Forrás: HLTV

Az elmúlt időben viszont egyre több játékos vetett végett a profi karrierének, erre remek példa shroud, aki a streameléssel állítólag jobban keres, mint amikor profiként játszott, ha pedig arra gondolunk, hogy pasha mekkorát tud alakítani a színpadon, valószínűleg ez a streamben sem lenne másképp.

Na és mi állhat a visszavonulás kísérete mögött? 

Valószínűleg Pasha is beleunt már az évek során a játékba, de a VP egyszerűen annyira sokat keres csak miatta, hogy nem nagyon akarják elengedni Papitót. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ennek a vége.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva