Counter Strike

Vajon kiesés vagy rájátszás lesz a vége? Fontos meccs vár ma a GameAgents-re


Papíron ugyan gabessonéknak áll a meccs, de egy több milliós kupán nincsen könnyű találkozó.

A ForceDrop Cup első szezonjának svájci rendszeres csoportköre a végéhez érkezett. Már csak két meccs van hátra és kiderül, melyik nyolc csapat jut tovább a rájátszásba.

Igen jól látjátok, a hátralévő két meccs egyik főszereplője a GameAgents lesz, akik a fehérorosz GoodJob ellen lépnek ma pályára. A Bo1-es meccs tétje nem kicsi, a győztes továbbjut, a vesztes viszont kiesik a kupából.

Az előzetes esélyek gabessonék mellett szólnak, hiszen míg a többnyire magyarok alkotta GA a 48. a világranglistán, ellenfelük csak a 66. jelenleg. És ezen a tornán, ha gyengébb ellenféllel szemben kell bizonyítani, akkor a GameAgents eddig mindig kiállta a próbát. A 74. helyezett Nemiga és a 84. helyezett forZe is kikapott a GA elleni meccsen.

Leírni persze senkit sem szabad, egy 2,5 millió forintos kupán nincs könnyű ellenfél az tuti.

Elég ha csak visszapillantunk a táblázatra hogy lássuk, a Major legenda QB Fire már ki is esett. És ha a szintén Major résztvevő AVANGAR nem figyel oda, könnyen ugyanerre a sorsra juthatnak a Valiance elleni meccsen.

A GameAgents meccse este 6-kor kezdődik, a HLTV szerint kizárólag ezen az orosz streamen lesz nézhető. Szoros találkozóra van kilátás, eddigi négy meccsén ugyanis a GameAgent eddig mindig legalább 30 kört játszott:

19:17-es és 16:14-es győzelmek mellett egy 19:15-ös és 16:14-es bukó az eddigi mérleg.

Kelleni fog tehát a szurkolás, az orosz chat-en találkozunk:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva