Counter Strike

Visszatérnek a régi ismerősök? – Flash és Barcode ismét a GA-ban


Flash és Barcode is ismét feltűnt a GameAgents-ben, vajon ez lesz a végleges lineup?

A GA életében volt már jó pár tagcsere, egy jó ideje viszont nincs a csapatnak ötödike, mindig csak ideiglenes játékosokkal töltik fel az 5. helyet. Legutóbb érthetetlenül nagy port kavart a hír, mi szerint pbD helyett The Elive ment velük a V4-re, a belső problémáik miatt. Ma délután 6-ra viszont nagy bejelentést ígért gabesson:

Ma a csapat 6-tól játszik a GoodJob csapat ellen, időközben pedig kiderültek a részletek, HLTV-re kikerült a GA lineupja.

Az új lineup?

The Elive-ot már nem találhatjuk a csapatban, de még Zero is eltűnt, helyettük flash és Barcode érkezett, akik már korábban játszottak a GA-ban, meg amúgy sem az első meccset fogják életükben lejátszani közösen a srácok.

Közben pedig koloRRR rákontrázott a bejelentésre, és lerántotta a leplet az új lineupról. Ez azt jelentené, hogy immáron ismét teljesen magyar csapat lett a GA? De mi lett Zero szerződésével? Ezekre a kérdésekre hamarosan egészen biztosan választ kapunk, addig pedig marad a várakozás.

“Olyan nagyon hamar nem lesz tagcsere, de ki tudja, mi lesz egy hét múlva” – mondta gabesson egy hete az interjúnk során

Zero a statisztikában nagyon jól szerepelt, de korábban gabesson azt mondta, hogy az angol kommunikáció nagy nehézségeket okoz számukra. Ezzel így egészen biztosan nem lesz probléma, csak az a kérdés, hogy sikerül-e a két szlovák játékos nélkül is ugyan azt a szintet hozni, mint korábban?

Flash 2 hét után visszatért és támogatókat keres

Illetve mi lesz flash új csapatával, az Orgless-szel, ahova még nemrég támogatókat keresett a játékos? Jó kérdések ezek, reméljük hamarosan minden kiderül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva