PUBG

Ezúttal túl messzire mentek a PUBG másolásával! – Perelnek a készítők


Rengeteg PUBG klónt láthattunk már, de ezt már nem hagyhatták szó nélkül a készítők.

A PUBG sikeréből rengeteg játék kiadó szeretne egy kicsit a magáénak tudni, ezért egyre felháborítóbb másolatokkal állnak elő. A NetEase nevű Kínai cég új két játékuknál meg sem próbálták leplezni, hogy egy az egyben a PUBG-től lopták az ötletet. Mivel eddig nem nagyon volt rá példa, hogy a PUBG Corp. perhez folyamodott volna, ezért szabad volt a piac a hasonló “klón” játékok számára, most azonban úgy döntöttek a készítők, hogy itt az ideje véget vetni ennek és pert indítottak.

A két PUBG klón a “Knives Out” és “Rules of Survival” nevet kapták, de egyszerűbb ha simán PUBG másolatoknak hívjuk őket. Az alábbiakban mutatunk egy pár képet, ahol egyértelműen kiderül, hogy honnan szerezték az inspirációt a nem túl kreatív készítők. A képek magukért beszélnek, szerintem nem kell külön ecsetelni a hasonlóságokat:

A képek jól megmutatják, hogy szinte semmit nem változtattak a PUBG ötletein, hanem egyszerűen lemásolták azokat, de még ez sem volt elég. Még PUBG híres “chicken dinner” szlogenjét is el kellett lopniuk, hogy teljesen egyértelmű legyen a dolog.

Ezeket a képeket látva elég egyértelműnek tűnik hogy a PUBG Corp. fog jobban kijönni a pereskedésből, de szerintetek elég lesz ennyi, hogy megállítsák a további PUBG klónokat?


 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva