Hearthstone

Paklik, amikkel már csak pár napig játszhatsz: Jade Druid


Érdemes kihasználni a Standard rotációig hátralévő időt.

Alig néhány nap maradt már csak az új Hearthstone-kiegészítő, a The Witchwood megjelenéséig, ami egyben a 2018-as Standard rotációt is jelenti. Több olyan pakli is akad, ami ezek után már csak Wildban lesz játszható – cikksorozatunkban ezeket gyűjtöttük össze nektek, hogy ki tudjátok használni a hátralévő pár napot.

Jade Druid

A Mean Streets of Gadgetzan lapkészletének kirotálása már önmagában komoly jelentőséggel bír, hiszen a Jade Golem-mechanika másfél év után megszűnik létezni a Standard módban. Ennek egyértelműen Malfurionra lesz a legnagyobb hatása, hiszen a Jade Druid a class talán legtöbbet használt paklija volt ebben az időszakban.

Kód: AAECAZICBK6rApS9ApnTAtvTAg1AX/IF5Ai+rgK0uwLLvALPvALdvgKgzQKHzgKY0gKe0gIA

Igazából felesleges is részletesen belemenni, hogy melyik kirotáló lapnak milyen jelentősége van, hiszen a Jade-vonal összességében adja a pakli alapját. Azon belül is a Jade Idol volt a legfontosabb elem, hiszen az elhúzódó meccseken ez biztosította a végtelen value-t – emiatt volt nagyon fontos szerepe a decknek a metában, hiszen a lassú kontroll paklik számára a Jade Druid bizony nagyon komoly fenyegetésnek számított.

Érdemes megemlíteni, hogy a Jade Druid eltűnésének nemcsak a Druid class-ra lesz hatása, hanem a Skulking Geist lapra is, hiszen ez elsősorban Jade Druid counterként került be az említett lassabb deckekbe. Érdemes lesz figyelni, hogy a rotáció után marad-e olyan paklitípus, ami indokolttá teheti a használatát, vagy szépen leül majd a tech lapok cserepadjára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva