Counter Strike

Spéci AK skin készült a fnatic csapatának, és mellesleg baromi jól is néz ki


Ha már úgyis csak a skinekkel foglalkozik a Valve, hogyhogy nem kerültek még játékba ezek a rajongói darabok?

A csapatokért való rajongás hatalmas szelet a CS:GO bizniszben. A közvetítéseket, a Major matricákat és LAN-ok jegybevételét mind ez a tényező élteti. Vagyis azok a rajongók, akik kötődnek kedvenceikhez. A CS:GO ipar másik nagy húzóágazata pedig ugyebár a skinek, na és itt merül fel egy totál egyértelmű kérdés:

Miért nem gondolt még rá a kiadó, hogy a kettőt összekapcsolja? Hol vannak a csapatokról szóló skinek?

Mert a matricákon kívül, külön a csapatoknak készített skineket nem találunk a játék hivatalosan megjelent darabjai között.

  • Simán jöhetne minden Major után egy Major láda, vagy kapszula a friss legendás csapatok skinjeivel. 8 csapat, 8 skin, de a győztesnek akár járhatna több is.
  • Vagy lehetne minden évben a LAN-győztes csapatoknak, abból is mindig van bőven. 2017 12 csapat nyert meg 250.000 dollárnál nagyobb összdíjazású versenyt, ez is bőven elég lenne egy limitált ládához.

Ötletből tehát nincs hiány, milyen apropóból jelenhetne meg egy ilyen láda. És a műhely lelkes tervezőinek ráadásul prototípusai is bőven akadnak. Ez a fnatic AK például egyből levett minket a lábunkról.

Kicsit Hyper Beast feeling, de színeiben és mintájában a hivatalos fnatic shopban árult Fnatic Demon Jacket tökéletes mása:

Ha jobban a műhely mélyére ásunk, van itt még hasonló bőven, készült már Virtus.pro P2000 vagy NiP AWP is a lelkes rajongóknak hála:

A lehetőség tehát nyitva áll a Valve előtt, és ha már minden eszközzel skineket akarnak lenyomni a torkunkon, legalább hadd örüljünk neki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva