Hearthstone

Paklik, amikkel már csak pár napig játszhatsz: Demon Zoo Warlock


Érdemes kihasználni a Standard rotációig hátralévő időt.

Alig néhány nap maradt már csak az új Hearthstone-kiegészítő, a The Witchwood megjelenéséig, ami egyben a 2018-as Standard rotációt is jelenti. Több olyan pakli is akad, ami ezek után már csak Wildban lesz játszható – cikksorozatunkban ezeket gyűjtöttük össze nektek, hogy ki tudjátok használni a hátralévő pár napot.

Demon Zoo Warlock

A Hearthstone egyik “örök” paklija, a Zoo túlélt már rengeteg nerfet és az eddigi rotációkat is. A Holló Évének beköszöntével azonban az egyik verziójának biztosan búcsút mondhatunk, az altípusos szinergiákra építő Demon Zoo Warlock ugyanis megszűnik létezni a Standard módban a The Witchwood megjelenésével.

Kód: AAECAf0GAA8w9wTyBc4Hwgj2CLy2Ase7Asm7Apa9ApfBAvfNAvHQAvLQAtHhAgA=

Kirotáló lapok: Malchezaar’s Imp, Bloodfury Potion, Unlicensed Apothecary, Crystalweaver

A távozó lapok listája egészen rövid, a rajta szereplő kártyák azonban annál fontosabbak. A Crystalweaver és a Bloodfury Potion konkrétan a két legfőbb indok volt arra, hogy sok démonnal játsszunk, hiszen ezek kirotálásával csupán a Potion gyengébb változata, a Demonfire, illetve a nem is mindig használt (a fenti listából is kimaradt) Bloodreaver Gul’dan maradnak meg reálisan bevethető szinergia lapként. Ráadásul két démon is kirotál a Standard készletből: a Malchezaar’s Imp egy nagyon jó korai lény volt, ami jócskán felértékelte a Soulfire és a Doomguard elejét, az Unlicensed Apothecary pedig ár-érték arányban egy brutális 3-drop volt, amire muszáj volt válaszolni az ellenfélnek – a buff lapok miatt pedig nekünk nem is feltétlenül kellett pakolgatni mellette, megkerülve a hátrányát.

Ne legyenek kétségeink, Zoo pakli a jövőben is lesz, mint ahogy jelenleg is játsszák másfajta változatait. A démonos verzió azonban az említett lapok kirotálásával biztosan elbúcsúzik a Standard módtól, így ha neked ez volt a kedvenced, érdemes megpörgetni még egy kicsit a csütörtöki megjelenésig hátralévő napokban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva