Counter Strike

Gyurcsány elhitte, hogy nem vacol a skinchanger


Gyurcsány Ferenc elment a "Nem vacol a skinchanger" rendezvényére, amit még a szervezők sem hittek, hogy meg lesz tartva.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke rendkívül keményen tolta a kampányt a social médián keresztül is, aki nem akart, az is belefutott a Facebookon keresztül. A választások előtt nagy divat volt kamurendezvényeket létrehozni, ilyen volt a Techno party a parlamentben vagy a “Laza lángosozás Gyurcsány Fecóval 8)”, amit a “Nem vacol a skinchanger” c. mémoldal tett közzé.

Az esemény

A fiatalok körében gyakran találkozhatunk a “nem csalok, csak skinchangerezek, azért nem kapok vac bant ugye?” kifejezéssel, emellett rengetegen azt terjesztik, hogy nem kaphatnak bant a skinchanger miatt, mert az nem ad előnyt és nem cheat, de nyilvánvalóan tiltja a skinchanger használatát a Valve, elég sokan szoktak lebukni a saját hibájukból. Ennek a mémnek a megőrzéséért készítették az oldalt, a pár száz követővel rendelkező oldal eseménye kevés emberhez jutott el először, csak aztán valahogy rátalált Gyurcsány is, onnantól pedig elszabadult a pokol.

Ez volt az a pont, amikor minden elkezdődött

Hogy hol van lángosozó a Kossuth téren? Naná, hogy sehol, dehát ez egy troll esemény. Aztán egyre inkább úgy tűnt, hogy Gyurcsány tényleg el fog menni.

Aztán megtörtént, Gyurcsány elment és lángost is készített előre, a srácok megcsinálták, egy fullba tolt troll eseményre elment a DK elnöke, amit a “nem vacol a skinchanger” szervezett. Emésszük ezt meg.

A képek az eseményről:

A legjobb az egészben, hogy még a szervezők sem mentek el, hiszen ők is azt hitték, hogy ez egy vicc. Gyurcsány Ferenc a viccből is kampányfogást csinált.

Az egészből az biztossá vált, hogy Gyurcsány mögött nincs olyan ember, aki benne van a CS:GO scene-ben, akkor ugyanis ez biztosan nem jöhetett volna létre. Új mém született ezzel? Azt még nem tudjuk, majd az idő eldönti.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva