Hearthstone

Paklik, amikkel már csak pár napig játszhatsz: Handbuff Paladin


Érdemes kihasználni a Standard rotációig hátralévő időt.

Alig néhány nap maradt már csak az új Hearthstone-kiegészítő, a The Witchwood megjelenéséig, ami egyben a 2018-as Standard rotációt is jelenti. Több olyan pakli is akad, ami ezek után már csak Wildban lesz játszható – cikksorozatunkban ezeket gyűjtöttük össze nektek, hogy ki tudjátok használni a hátralévő pár napot.

Handbuff Paladin

A Mean Streets of Gadgetzan kiegészítő 2016 végén több újdonságot is behozott a Hearthstone-ba: ezek között ott volt a Jade Golem, valamint a kezet buffoló mechanika is. Ezek most – utánpótlás híján – mind elhagyják a Standard módot: előbbiről már írtunk, de a Handbuff Paladin napjai is meg vannak számlálva a kapcsolódó lapok kirotálásával.

Kód: AAECAZ8FCPoG4KwClbwCvL0CucECm8ICycICt+kCC/sBsQjZrgKzuwL5vwKbywLjywL30AL40gLq5gKW6AIA

A Val’anyrnak köszönhetően ugyan továbbra is marad olyan lap a Standardben, ami kézben lévő lényt tud buffolni, az erre a mechanikára építő deck számára azonban már nincs sok hátra. A két legfontosabb alkotóelem, a Smuggler’s Run, illetve a Grimestreet Enforcer híján már nincs értelme erre építeni – arról nem is beszélve, hogy a legjobb célpont, az önmagát háromszorozó Doppelgangster szintén leköszön.

A Wickerflame Burnbristle szintén remekül illeszkedett a koncepcióba, hiszen némi erősítéssel akár teljesen semmissé tudta tenni egy aggro pakli korai próbálkozásait a gyógyítással. De a Rallying Blade is számos Paladin deck számára hiányozni fog, nemcsak a fenti paklinak, valamint az N’Zoth-tal visszahozott Tirionokról is le kell mondania Uthernek.

A Handbuff Paladin sosem volt igazán erős, inkább egy poénos offmeta deck, amivel azért lehetett kisebb sikereket elérni. Mostantól azonban már csak Wildban lesz elérhető – ha szeretted, mindenképpen használd ki a csütörtöki rotációig hátralévő néhány napot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva