Hearthstone

Paklik, amikkel már csak pár napig játszhatsz: OTK Paladin


Érdemes kihasználni a Standard rotációig hátralévő időt.

Alig néhány nap maradt már csak az új Hearthstone-kiegészítő, a The Witchwood megjelenéséig, ami egyben a 2018-as Standard rotációt is jelenti. Több olyan pakli is akad, ami ezek után már csak Wildban lesz játszható – cikksorozatunkban ezeket gyűjtöttük össze nektek, hogy ki tudjátok használni a hátralévő pár napot.

OTK Paladin

Ha Paladin, akkor mostanában leginkább a Murloc, illetve Silver Hand változatok jutnak az ember eszébe, ami nem véletlen, hiszen a legutóbbi nerfek óta ez a két pakli rendelkezik a legjobb győzelmi aránnyal a Hearthstone-ban. Nem mondhatjuk azonban, hogy mással nem próbálkoztak, hiszen ott van az OTK Paladin, vagyis a Control Paladin azon verziója, amiben egy kombó a fő win condition, amivel Thijs pár hete #1 Legendig is eljutott.

Kód: AAEBAZ8FCO0F8gXdCp29ArPBArnBAo7TAuPjAgv7AdwD9AX2B9muAvq/At/EAojHAuPLAu3SAvjSAgA=

Sok lapot láthatóan nem veszít a pakli, sőt, a kombó alapját képező Hero lap, az Uther of the Ebon Blade is megmarad a rotáció után. Az Auctionmaster Beardo viszont átmegy Wildba, ami ugyebár lehetővé tette, hogy egy körben többször is használjuk a Hero Powert. Ehhez egyébként 3 darab, összesen maximum 2 mana költségű lapra volt szükség, ehhez biztosította az alapanyagot a Burgly Bully, ami szintén átkerül Wildba.

Az új kiegészítőben is lesz egyébként olyan lap, ami frissíti a Hero Powert, a Blackwald Pixie. Ez azonban 3 manáért jön, ráadásul alapból a két lapos limit miatt nem is lehet kihozni vele az OTK kombót, így nem lesz nagyon eszköz arra, hogy egy körön belül kijöhessen mind a négy lovas.

A Control Paladin, mint paklivariáns ettől függetlenül persze továbbra is játszható lesz, mint ahogy Uther is egy jó lap marad egy igen veszélyes alternatív Hero Powerrel. Ám ahogy minden decket, úgy ezt is újra kell majd gondolni a rotáció után, méghozzá elsősorban a win condition tekintetében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva