Counter Strike

Két új coach-ot jelentettek be a profik, de nem akarjuk elhinni egyiket sem


Ez valami utólagos április térfa lehet a Major győztes Cloud9 és a Majorra vágyó GODSENT stábjától, semmi más.

Nem is nagyon akarjuk húzni az agyatokat, mert maguk a hírek is alkalmasak rá. Nem kell nekik felvezetés, ütnek maguktól is.

Tarik posztja után az eddigi C9 fanok sírva omlottak le gamer székükről. És azóta már nem biztos, hogy Cloud9 fanok többé. Nem elég, hogy Stewie és Skadoodle is elhagyta a csapatot, most még a coach, valens is?

Ráadásul hoznak a helyére egy streamert, aki profi versenyt csak nézőként látott?

Igazából ez sem igaz, mOE próbálkozott több csapatban is, de mindenhova kevésnek bizonyult profi szinten. Se irányítói képességei, se egyéni teljesítménye nem váltotta meg a világot. Ez látszik a csapatok helyezéséből illetve az egyéni ratingből:

Totálisan érthetetlen döntés, elképzelni sem tudjuk mit keres egy full time streamer egy profi csapat mögött? A legdurvább pedig az, hogy ha mOE feladta a rengeteg donate-et az élő adásokkal és beáll coach-nak, akkor bele se akarunk gondolni, mennyit ajánlottak neki a C9 vezetői.

De hogy mire fel?! Na majd kiderül …

A másik meglepő bejelentés már nem ennyire botrányos, de szintén meghökkentő.

Richard Lewis, akit korábban az Év Esport Újságírójának is megválasztottak, most taktikai vezető lesz egy európai csapatnál? Nem egészen áll össze a sztori így elsőre, hiszen kommentátor, műsorvezető, oknyomozó újságíró fronton hibátlan figura. De játékosként vagy edzőként még kb semmit nem láttunk tőle, már az is furcsa hogy szóba került a GODSENT-nél, mint coach. Az, hogy meg is kapta már egyenesen hihetetlen.

Visszahívhatták volna pronaxot edzőnek, vagy nemrég szabaddá vált ex-North coach-ot ruggah-t.

A két sztorinak elképesztő bukta, de akár trend teremtés lehet az eredménye. Ha bebizonyosodik Richard Lewis-ról (vagy MOE-ről, de ebben nem hiszünk), hogy elméleti szakemberként a tudását a gyakorlatba is képes átültetni, azzal valódi igazolási hullámot is elindíthat. A GODSENT jelenleg az ECS 5 csoportkörében küzd a kiesés ellen. Ha Lewis bent tartja a csapatot, már az hatalmas siker lenne.

És utána ki tudja, lehet Moses lesz a következő, vagy Thorin, ki tudja…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva