Counter Strike

Shox máris visszatér a CS-hez! Ám egyelőre nem egészen úgy, ahogy vártuk


A franciaországi DreamHack Masters kaszter csapatában bukkant fel a sérült, G2-tól kirúgott játékos. Reméljük csak ideiglenes a szerepváltás.

Shox kálváriája már hetek óta húzódik, de valahogy minden rossz dolog után rögtön bevonz magának valami jót is. Először csuklóműtétjét jelentette be a rajongóknak, ami fixen több hetes kihagyással jár karrierében. Sokan aggódtak, hogy egyáltalán folytatja-e, de a műtét jól sikerült és shox felépülése is szépen halad. Immár ismét játszik és gyakorol, készül a visszatérésre. Bár a keze még mindig nem túl szép látvány:

Aztán váratlanul kitették a G2 kezdőjéből, így új csapat után kell néznie a semmiből, ha folytatni akarja. Márpedig miért ne akarná, már pletykálnak is az új ötösre vonatkozó tervéről:

Shox új csapata nagyot szólhat, két nagy visszatérővel támadna első körben – gamer.hu

Ha a G2-nál nem tudta megvalósítani, majd összehozza máshol. Régi bajtársak és friss jelöltek pedig bőven akadnak a francia mezőnyben. Shox kiválása a G2-ból sokkolta a rajongókat, mostanra pedig megismerhettük a teljes sztorit. A G2-n belüli gondokat shox azzal orvosolta volna, hogy kiteszi NBK-t és apEX-et a csapatból.

És ha ennyi jó hír nem lenne elég a shox fanoknak, egy újabbat is kaptak nemrég a DreamHacktől:

Bizony, shox visszatér a CS-hez, egyelőre azonban csak kasztertként. Érdekes, hogy nem az elemzők tagjaként említik, hanem a meccsek egyik kommentátoraként.

Reméljük persze, hogy a váltás csak átmeneti, és a következő versenyeken már új csapatával és új lendülettel játékosként érkezik majd. Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy shoxie-ból jó kaszter lesz. Egy Major győztes játékos rengeteg hasznos infót tud elsütni egy meccs alatt, érdemes lesz tehát figyelni shoixe Jesus szavait.

Már persze annak, aki beszél franciául, aki viszont maradna a magyar kommentálásnál megnyugodhat. Hosszú évek után ismét újra lesz magyar adás a DreamHackről, a gamer.hu jóvoltából.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva