Hearthstone

Handlock és Giants Mage: Orange és Savjz már elő is vették a régi-új Molten Giantet


Szokatlan ajándékkal kedveskedett a Blizzard a veterán Hearthstone-osoknak, két nap maradt a kísérletezésre.

Már jó ideje tudjuk, hogy a Molten Giant a Standard rotációval egy időben átkerül a Hall of Fame-be, vagyis kizárólag a Wild módban lesz használható a The Witchwood megjelenésétől. Ezzel párhuzamosan ráadásul egy új precedenst is megteremt a Blizzard, a lapot ugyanis (amit korábban módosítani kellett) visszaállítják az eredeti állapotába, vagyis újból 20 mana lesz az alap költsége, nem 25.

A történet kedd este érdekes fordulatot vett, megérkezett ugyanis a legújabb patch, amivel már életbe is lépett a változtatás.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy két napig újból lehet használni a Standard módban a Molten Giant “régi-új” verzióját.

Nem meglepő, hogy a veterán játékosok rögtön rá is vetették magukat a Giantre, hiszen a Hearthstone egyik kultikus lapjáról van szó, mely az első években az egyik legmeghatározóbb kártya volt a játékban. Elsősorban a Handlock miatt. Orange is ezt a paklit tette össze, méghozzá a Cubelock alapjaira építkezve – ehhez csapta hozzá a két darab Molten Giantet, illetve az őket feltauntozó Sunfury Protectort (természetesen a két Mountain Giant mellé).

Kód: AAEBAf0GBKIC4KwCl9MC2+kCDfcE+wa2B+EH3ArexALnywLy0AL40AKI0gKL4QL85QLo5wIA

Az óriásos Warlock nyilvánvalóan adja magát, de nem ez az egyetlen deck, amivel lehet próbálkozni. Savjz például a Quest Mage egy alternatív változatát rakta össze, amiben nem a végtelen Fireball, hanem az ellenfél leütése a win condition. Ez persze nem újdonság, hiszen Arcane Giantekkel eddig is létezett ez a verzió, most azonban melléjük rakta a két Molten Giantet is, így sokkal könnyebben kijön a 4 Giant + extra kör, illetve a 2 Giant + extra kör + Alexstrasza kombó. Némileg rugalmasabb deck, mint a hagyományos Quest Mage, ugyanakkor sérülékenyebb is, hiszen a Tauntok mellett a sok armor is meg tudja akadályozni a győzelmet.

Kód: AAEBAf0EBk3FBMbBAtDBArnRApvTAgyKAcAByQOrBMsE+AfcCpKsAoK0AsHBApjEAt7NAgA=

A fenti paklik persze igazából csak mókázásra jók, hiszen valójában egyik sem erősebb, mint a deckek, amikre épülnek. Ugyanakkor aki régóta játszik már, annak jó érzés lehet visszarepülni két évet az időben, hiszen legutóbb ekkor lehetett használni a Molten Giant 20 manás verzióját. Ha te is nosztalgiáznál egyet a Standard módban, csütörtök estig még megteheted!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva