League of Legends

Óriási buff – Újra meta lesz Ahri a 8.8-as ciklusban


A hős mindig is népszerű volt, de a következő patchben valószínűleg mégtöbbször láthatjuk majd.

A 8.8-as patchben nagy Ahri változtatások érkeznek. A Riot azt nyilatkozta, hogy a változtatásokkal szeretnék az erősségeit tovább növelni, viszont cserébe a gyengeségit is jobban kívánják hangsúlyozni. Ezzel egy elég rizikós, “high risk, high reward” karaktert szeretnének csinálni belőle.

Ahri Charm Charm képességének sebzését 20%-kal növelik, ami rengeteg plusz sebzést fog jelenteni a hős kombójának, ráadásul a Fox-FireFox-Fire ezentúl mindig a Charm hatása alatt álló ellenséget fogja eltalálni. A képesség eddig is rendkívül veszélyes volt, ezzel a plusz sebzéssel  azonban szinte minden egyes Charm találat egy killt eredményez majd. De alsó hangon egy Summoner Spell-t.

Ennek kompenzálására viszont nerfelték Ahri ulti képességét, a Spirit Rush-tSpirit Rush, aminek sebzése csökkent, illetve elvették az Orb of Deception Orb of Deception gyorsító hatását is, amivel csökkentettek a hős mozgékonyságán.

A PBE-n tapasztaltak alapján Ahri elég sok pozíciót fog ugrani a középső ösvény hőseinek ranglétráján, ugyanis úgy néz ki, hogy a nerfek nem voltak elegendők, hogy kiegyenlítsék a hős bónusz sebzéssel nyert erejét. Ahri eddig sem teljesített annyira rosszul, így viszont valószínűleg hamarosan a legjobbak egyikévé válik majd.

Ti mit gondoltok indokolt az Ahri buff?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva