PUBG

Szavazás: Kellenek a lootolható ruhák?


A lootolható ruhák elég érdekes pontja a játéknak, de szükség van rá?

A korábbiakhoz hasonlóan ismét hozzátok fordulunk, hiszen ezúttal is érdekelne a hazai játékosok véleménye a témában, ami elég megosztó a nemzetközi PUBG közösség életében is.Alapvetően a ruhák spawnolásának vannak pozitív és negatív oldalai is.

Kezdjük a pozitívakkal

Mivel bárhol összeszedhetőek az adott skinek, ezért nem szükséges bevásárolnunk fekete kabátból, amiért annak idején 100 $-t is elkértek, lootolás közben felkapjuk és máris spóroltunk. Némileg skill kérdés is a lootlás, hiszen aki nem a tab után húzogatja át az itemeket, az könnyedén a ruhákat veheti fel, ami a játék elején hamar halálos hiba is lehet.

Azért a negatívumokból is bőven van

A szerverteljesítmény sokszor így is kritikus pont, ha pedig a ruhák kivonásával javítani tudnának rajtuk, azt sokan szívesen fogadnák, gondoljunk csak bele, hamarabb spawnol a loot, magasabb tickrate a játék elején is, jól hangzanak ugye? A játék eleji lootolásnál pedig nincs véletlenül elpazarolt idő, mert a fegyver helyett egy cipőt vettünk fel. A pályákról ezzel eltűnne egy felesleges körítés.

Fun fact

Nemrég az egyik Xbox-os frissítés alkalmával eltüntették az összes lootolható ruhát a szerverről, amiből mindenki arra gondolt, hogy akkor hamarosan behozzák ezt a PC-s verzióhoz is. Ám a későbbi patch-ben ismét visszahozták őket, mivel mint kiderült, csak egy játékhiba miatt nem spawnoltak a ruhák.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva