Hearthstone

Meglesz a Hearthstone leggyorsabban nerfelt lapja?


Mindenki ki van akadva az új Shaman Legendary, a Shudderwock miatt.

Egy-egy új Hearthstone kiegészítő megjelenését követően mindig vannak lapok és paklik, melyek egy-két napig borzasztóan erősnek tűnnek (talán túlságosan is), idővel azonban kiderül, hogy inkább csak a rengeteg kísérletezés és az optimalizálatlan deckek ágyaztak meg nekik. Az egyik új Shaman Legendary, a Shudderwock azonban már egy-két órával a megjelenés után kiverte a biztosítékot a legtöbb játékosnál.

Egyelőre abszolút brokennek tűnik a kártya, két okból is:

  • Szó szerint percekig tartó animációsorozatot lehet vele csinálni.
  • Simán összejön vele egy OTK kombó.

Ebben a rövid szösszenetben benne van minden, ami miatt sokan ki vannak akadva: Toast elmegy és lepihen kicsit, amíg a Hearthstone magától játszik perceken keresztül.

A kombó

Az egykörös kombó lényege az, hogy a Shudderwock lemásolásával annyiszor ki tudjuk sütni a Lifedrinker képességét, amit biztosan nem él túl az ellenfél. Íme a kulcselemek:

  • Saronite Chain Gang: lemásolja a Shudderwockot.
  • Grumble, Worldshaker: visszaküldi a kezünkbe a Shudderwockokat, amik 1 manáért fognak ezután jönni.
  • Murmuring Elemental: beduplázza a Battlecry-t, és mivel ez az effekt többször is kisül majd, ezért exponenciálisan nő az animáció hossza, emellett (a képességek random sorrendje miatt) ez biztosítja, hogy a Shudderwockok tuti visszakerüljenek a kézbe.
  • Fire Plume Harbinger: 1 manára csökkenti a Murmuring Elemental költségét, így már az első Shudderwock előtt is kirakható.

Jól látható, hogy ha első nekifutásra nem is feltétlenül, de másodjára, az 1-es Shudderwockokkal már tutira szétlőjük az ellenfelet. Toast is ezt a decket csiszolgatta tegnap este, alig egy-két vereséggel száguldott le vele Legendig. Ebben a videóban illusztrálva is levezeti nekünk a kombót.

Kód: AAECAaoIBvUEk8ECyccCq+cCpvAC7/cCDIoB+wGBBP4FsgbHwQLKwwKbywLz5wLg6gKe8ALv8QIA

Toast azt mondta, hogy ha két hónapon belül nem nerfelik a lapot, akkor 1000 dollárt fog felajánlani jótékony célra. Oké, számára ez aprópénz, de mégis jól jelzi, milyenek az első benyomások a kártyáról.

Ti mit gondoltok, szerintetek is broken lett a Shudderwock?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva