Counter Strike

Ezt még a Boostmeister is megirigyelné! Csalással felérő pixelboost Overpass-ra


Két ember kell hozzá, és minden körben működni fog. Az ellenfél AWP-se azt se tudja majd, honnan szedték ki.

Még az elején szögezzük le, a pixelboostok igencsak ingoványos terepet jelentenek a CS:GO világában. MM-en semmi nem tiltja őket, nem fognak miatta banolni, de még Overwatch-ba se kerülsz miattuk. Hivatalosan még a versenyeken sem minősül csalásnak, ha a szervezők engedik a pixelboostok használatát.

A profi versenyeken viszont, olofmeister klasszikus pixelboost botránya miatt mindenhol tiltják őket.

Egy Major kvali tehát nem a legjobb terep az ilyen trükkök próbálgatására, de MM-en szinte mindennaposak. Aki tehát szeret ilyen pozikkal kísérletezni, annak most adunk egy újabb tippet. A helyszín Overpass, ahol a terror oldalnak szól a mostani találat.

Két ember kell hozzá, és a pad segítségével nem is nehéz összehozni a dolgot. Ha pedig már fent vagy, két pozíciót is könnyen letisztázhatsz a társaknak.

  • WC ajtajából gyakran figyeli valaki közepet, ide szinte garantált az ingyen kill:

  • Hosszúra szintén összejöhet egy könnyű nyitó, ha a CT-k virágok közül tartanak le AWP-vel:

A dolog persze vélhetően nem lesz hosszú életű, a Valve szinte minden UPDATE alatt kijavít pár pixelbbostot a mapokon. Vélhetően ennek is hamar híre megy és a fejlesztők pár kattintással ki is veszik majd. Addig azonban hadd szóljon a meglepi kill!

De ha használni nem is akarjátok, mostantól figyeljetek oda, hogy az ellenfél se szedjen ki titeket erről a pixelboostról.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva