Hearthstone

Mutatjuk, hogy néz ki az “új meta” az első 4 nap után


Nézzük, melyik paklik hozzák a legjobb számokat a The Witchwood megjelenése óta.

Négy nappal a The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után nyilvánvalóan még nem beszélhetünk tényleges új metáról, hiszen rengeteg kísérletezés zajlik, és ez így is lesz még egy-két hétig. A statisztikák ugyanakkor rendelkezésre állnak, éppen ezért – ha más nem, érdekesség gyanánt – mindenképpen érdemes megnézni, hogy melyek azok a paklik, amik a legjobban teljesítettek csütörtök este óta.

A HSReplay.net adatai szerint a The Witchwood megjelenése óta így alakult az egyes paklik winrate-je.

Tier 1

Tier 2

Tier 3

Tier 4

Jól látszik, hogy egyelőre abszolút a Paladin a rotáció nagy nyertese, de a Cubelock is nagyon erős lett a kevés elveszített lap miatt, ahogyan arra számítani lehetett. Ami az elmúlt időszak gyengébb class-ait illeti: a Druid és a Rogue egyértelműen feljött, mint ahogy a Warriornál is érezhető erősödés, a Shaman azonban – hiába a Shudderwock broken animációi – továbbra is a sor végén kullog.

A népszerűségi lista igen fura képet fest, hiszen a Shaman ott van a dobogón – sokan ráugrottak a Shudderwock-hypevonatra, ám egyre többen szállnak le csalódottan, mint ahogy a kezdeti Face Hunter-őrület is csillapodni látszik. Jól megfigyelhető az is, hogy a Spiteful Druid erejét még nem sokan fedezték fel, hiszen a class az utolsó helyen kullog, de ez vélhetően nem sokáig lesz már így.

A class-ok népszerűségi sorrendje (a Priest és a Rogue hibás sorrendje ne tévesszen meg senkit) Kép: HSReplay.net

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a leírtakból egyelőre még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Ám ha valaki kíváncsi arra, hogy nagyjából mire lehet számítani a ladderen, annak elég jó kiindulási alapot nyújtanak a fenti számok. Néhány nap múlva újból megvizsgáljuk majd őket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva