Overwatch

“Hydration” elárulta, hogy mikor érdemes ultizni Genjivel


SPOILER: szinte mindegy, ilyenkor úgyis egy emberként fókuszál mindenki, de azért ennek is megvan a mögöttes haszna.

João Pedro “Hydration” Goes Telles, az Overwatch League-ben negyedik helyen álló Los Angeles Gladiators profija kérdezz-felelek során válaszolt arra, hogy mikor használjuk Genji ultiját játék során.

Képtalálat a következőre: „genji dragonblade overwatch”
forrás: dontfeedthegamers.com

“Nincs olyan, hogy ideális helyzet, a “Dragonblade” használatát illetően.
Mindegy mikor ultizol, az ellenfél hat játékosa azonnal félbehagyja, amit csinált, minden figyelmét rád összpontosítja, és addig üldöz, amíg meg nem halsz – de legalább elpazarolják minden egyes cooldownjukat.

Abban a pillanatban, hogy az ellenfél meghallja azt, hogy “Ryūjin no ken wo kurae” hirtelen óriási céltáblává változol, elkezdesz hadonászni, félre dash-elsz, míg végül meghalsz. Inkább ne is játssz Genjivel.”

Nos természetesen a fenti mondatok el lettek túlozva, hisz Genji teljesen jó választás, azonban kétségtelen, hogy az egyik legveszélyesebb ultival rendelkezik, így nem meglepő, ha a figyelem középpontjába kerülünk ezen képessége használata során.

A Heroes of the Storm ennek elkerülésére adta alternatívának az “X-Strike” képességet, mely egy pillanat alatt lefut, így nincs idő arra, hogy elkapják Genjit.

Szerintetek rendben van a “Dragonblade” minden szempontból (hossz, sebzés, töltési sebesség), vagy változtatnátok rajta?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva