Fortnite

Kiszivárogtak a 9. heti Battle Pass kihívások! S valami egészen új is…!


A legújabb Challenge lista felkerült a világhálóra, sőt, egy teljesen új kihívásról is láthatunk felvételeket.

A FortniteTracker úgy tűnik előbányászta a legújabb heti kihívás listát, ugyanis oldalukon megosztottak egy képet, amin a Season 3 kilencedik hetére vonatkozó kihívások listáját láthatjuk. A csütörtöki “hétfordulón” a következő Challenge-ekkel találkozhatunk majd:

  • Sebezzünk ellenséges építményeket (5000 sebzést kell kiosztani)
  • Nyissunk ki ládákat Haunted Hills-ben (7 darabra lesz szükség)
  • Építsünk struktúrákat (250 elemet kell felhúznunk a teljesítésért)
  • Meg kell látogatnunk 3 Taco Shop-ot egy játék alatt
  • Követni kell a Moisty Mire-ben található térképet (NEHÉZ)
  • Shotgun kivégzések (4 darabra lesz szükség) (NEHÉZ)
  • Ki kell végezni ellenfeleket Lucky Landing-ben (3 darabra lesz szükség a teljesítéshez) (NEHÉZ)

Most is, mint eddig mindig, a NEHÉZ küldetések 10 Battle Star-t, míg a normál küldetések 5 Battle Star-t fognak jelenteni a szezonunkba.

Érdekesség továbbá, hogy megjelent egy teljesen új kihívás fajta, ám ezt nem látni a kilencedik hét listáján, így nagy valószínűséggel a harmadik szezon utolsó hetére tartogatja mindezt az Epic Games. A Challenge végtelenül egyszerű lesz, ám mégis nagyon szórakoztatónak tűnik.

A buszból való kiugrás után, a levegőben meg fognak jelenni körök, amiken keresztül kell manővereznünk a karakterünket. Két féle kört, vagy gyűrűt láttunk eddig, van egy lila, valamint van egy kék. Valószínűleg a színek a magasságokat jelölik, s egyik a másiknál többet fog majd érni a teljesítéskor.

Az új kihívást a Replay Mode-ban “buktatták le”, visszajátszásokkor ugyanis van, hogy megjelennek a körök a fő sziget fölött. Maga a kihívás jelen van a Storm Shield One adatbázisában is “Skydive through floating Rings” néven, így egészen biztos, hogy egy, a jövőben érkező kihívásról beszélünk.

Már csak az a kérdés, hogy mikor érkezik. A harmadik szezon utolsó hetében, vagy az új, negyedik szezonra tartogatja mindezt az Epic Games? Bármi is lesz, mi kíváncsian várjuk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva