PUBG

Brendan Greene: “Nem loptunk semmit a Fortnite-tól, a cél az esport!”


A PUBG Corp. első embere elárulta a friss terveit a játékkal kapcsolatban.

A PUBG mindig is nyitott volt az esport felé, de rengeteg akadály áll a játék útjában ahhoz, hogy valódi esport címmé váljon. Ezek egy része technikai probléma, a másik pedig a játékmechanikából adódott, de a fejlesztők ezek kiküszöbölésén nagy erőkkel dolgoznak, a játék pedig előbb-utóbb nagyobb változásokon fog átesni azért, hogy valóban esport ready lehessen, ezt pedig maga a játék atyja, Brendan Greene mondta, az Eurogamernek adott interjújában.

“Most már egy nemzetközi esport csapatot építünk, ami átível Amerikán, Európán és Ázsián keresztül és tényleg próbálunk olyan eszközöket fejleszteni, amelyekkel támogatjuk az esport egyesületeket, játékosokat. ” Majd folytatta Greene: ” Ez az, ahol a PUBG-t szeretném 3 éven belül látni, egy olyan esport címként, amivel stadionokat lehet megtölteni, hosszútávú ligákat szeretnénk. El szeretnénk juttatni a battle royale-t oda, ahol az álmaimban láttam, ha pedig azt nézem, hogy mit tervezünk erre az évre, akkor nagyszerű esélyeink vannak arra, hogy ez az álom valóra váljon. ”

Természetesen az interjúból nem maradhatott ki az Emote rendszer sem, amit korábban a Fortnite-ban láttunk, ezért a fejlesztők sokat megkapták a “most már ti másoljátok a Fortnite-ot!” szállóigéket, de Greene azt állítja, hogy ez korántsem így van.

“Vicces ez az egész, mert mi már akkor rögzítettük ezeket az emote-okat, mielőtt az Epic kiadta volna a Fortnite Battle Royale verzióját. Egészen pontosan tavaly Prágában lettek az emote-ok felvéve, méghozzá azért, mert sok játékosnak nincs mikrofonja és ezzel szerettük volna megkönnyíteni a kommunikációt számukra. “

A PUBG-ban lévő bugok pedig már-már a játék részévé lettek, ezek adják meg az igazi PUBG élményt egyesek szerint, ám Greene erre azt felelte, hogy ezeket minél hamarabb javítaniuk kell.

” Tényleg nagyon szeretnénk, hogy ez a játék egy nagyszerű esport cím legyen, és épp ezért nem lehetnek benne bugok. Most már nincs benne annyi komolyabb bug, mint korábban, ezért is csak nagyon kevés ember hal meg épp a bugok miatt a bajnokságokon. “

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva