Counter Strike

Olyanokat tud, amit kb senki más! Kár ezért a tehetségért, alig várjuk hogy HEN1 visszatérjen


A Teles ikrek továbbra is csapat nélkül tengetik napjaikat, pedig skillben még mindig a világ élvonalába tartoznak.

HEN1 és LUCAS1 kálváriája rögtön a Major döntő után indult. Az Immortals csapatával bejutottak a PGL Krakkó fináléjába, ahol izgalmas meccsen végül csak az ezüstérem jutott nekik. Itt még nem tudták, de hatalmas hullámvölgy indult a karrierükben:

  • előbb az Immortals kispadra tette őket egy átbulizott nap után, amikor a másnaposság miatt lekéstek egy LAN döntőt.
  • a cserepadon tölött 3 hónap után a 100 Thieves-hez igazoltak, itt azonban egyetlen tétmeccs sem jutott nekik. A Majorra nem jutottak ki vízumproblémák miatt, majd ezután oszlott is a csapat.
  • átvette őket februárban a Não Tem Como, de márciusban szélnek is eresztette az ikreket, rövid életű igazolás volt tehát ez is.

Szeptember közepe óta, vagyis 7 hónap alatt mindössze 12 tétmeccsen léphettek pályára. Ettől függetlenül a srácok skillje mit sem kopott a sok kihagyás alatt, HEN1 például továbbra is csuda dolgokra képes az AWP-vel:

Már maga az ötlet 10/10, de a Bhop és a lövés amivel kivitelezi mindezt… Boldog lesz az a csapat, aki meg tudja majd szerezni az ikreket, de ha őszinték akarunk lenni, jelenleg nem látjuk, ki lehetne elég jó kérő.

Tier 2-3 környékére nem fog visszasüllyedni két ekkora skillel és egóval megáldott fiatal, ebben biztosak vagyunk. Trófeákért akarnak harcolni és a világranglista tetejét ostromolni minden egyes versenyen. De sajnos az amerikai Top csapatok szinte egytől egyig nemrég cseréltek, így jelenleg nem nagyon kell nekik új játékos, főleg nem kettő egyszerre.

Vagyis a brazil ikrek vagy új csapatot építenek maguk köré, ismeretlen arcokból, vagy jelenleg csapat nélküli játékosokkal szállnak harcba.

A két megoldás közül inkább utóbbiban rejlik fantázia, potenciális csapattársból ugyanis nincs hiány a kontinensen. A Liquidből kitett steel első számú célpont lehet, valamint felps, fnx és kNg csapata is bármikor borulhat. Ha ez nem lenne elég, ott van még SHOOWTIME is, ha kizárólag brazilokban gondolkodunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva