Counter Strike

Beton meccsek és nyereményjáték! – DreamHack Masters Marseille első nap


Jön az új lineupok első LAN versenye, igazi tűzijáték fieszta robban rögtön az első napon.

Április 18-án indul 2018 első DreamHack Masters versenye, amely Katowice után a következő nagyverseny idén. Első nap a csoportkörrel rajtolunk, az alábbi mérkőzésekkel indul a buli:

hltv.org

Jól látjátok, rögtön az első nap lesznek olyanok, akiktől el is kell búcsúznunk. Egészen pontosan négy csapat lesz, aki mindössze egy napot játszik, és pakolnak haza.

Két Bo1-es vereség a kieséssel egyenlő, ami nem feltétlenül örömhír, de ha a DH így döntött, ezt kell szeretni.

Kemény csaták lesznek már itt is, valamint bemutatkozhat LAN-on az új Cloud 9, az új FaZe, az új SK, az új Liquid, az új G2, nem is soroljuk. Rögtön az első meccsen a megújult EnVyUs kezd az új FaZe ellen, majd jön Niko unokatestvére és társai a beugrós mouz ellen.

Aztán egy igazi rangadó, a Major visszavágója: Cloud9 vs. G2. Ismét izgalmas részlet, hogy mindkét csapatnál voltak cserék az utóbbi időben, nem is ment jól nekik a szekér, kérdés, hogy villantanak-e LAN-on, vagy marad a punnyadás? De az is faktor lehet, hogy mennyit jelent majd a hazai pálya a G2-nak?

Ezekre a kérdésekre 13:30-tól választ kaphatunk majd, de a napnak még koránt sincs vége! Jön a Liquid, a Na’Vi, fnatic, az SK és a NIP is. Este pedig egy bombasztikus Astralis vs. Space Soldiers várható, a törökök a Pro LEague csúcsán ülnek, az Astralis még mindig keresi magát device sérülése és Magisk leigazolása után.

Ezek után ki tudná megmondani, mi lesz majd az elimination meccsek párosítása…

Készítsétek a popcornt, valódi CS:GO mérgezés várható az elkövetkezendő pár napban. Magyar stream is lesz persze, a gamer.hu csapata elhozza nektek a francia stadiont a képernyőkre, a streamet itt tudjátok majd követni!

Nyereményjátékot is hozunk szokás szerint, ezúttal is értékes Gamer perifériákat nyerhettek a közvetítés alatt. Részleteket az első napi közvetítésben és külön cikkben találtok majd a holnapi nap során.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva